Έφτιαξε ειδικό λογισμικό για να απαντάει στη σύντροφό του όσο εκείνος ήταν στη δουλειά!

Gazzetta team
Έφτιαξε ειδικό λογισμικό για να απαντάει στη σύντροφό του όσο εκείνος ήταν στη δουλειά!
Ένας Κινέζος μηχανικός λογισμικών είχε μια λαμπρή ιδέα για να διατηρεί την σύντροφο του ευτυχισμένη. Σχεδίασε ένα chatbot για να συνομιλεί μαζί της, όσο εκείνος ήταν απασχολημένος στη δουλειά.

«Μωρό, αυτή είναι η 618η ημέρα που είμαστε μαζί. Ελπίζω ότι νιώθεις φωτεινή σαν τον ήλιο» ήταν ένα από τα ρομαντικά μηνύματα που στέλνει πλέον σε... άσχετες ώρες στην αγαπημένη του.

Ο Li Kaixiang θεώρησε ότι αγνοούσε τα μηνύματα της συντρόφου του στο WeChat λόγω του πολυάσχολου χρονοδιαγράμματος του στην εργασία.

Αποφάσισε λοιπόν να σχεδιάσει ένα λογισμικό που θα απαντούσε σε κάθε μηνύματα της φίλης του ενώ εκείνος ήταν στη δουλειά.

Ο μηχανικός δήλωσε στο Abacus News ότι έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι η φίλη του είχε ανταλλάξει περίπου 300 μηνύματα με το ρομπότ μέχρι τη στιγμή που τελείωσε με τη δουλειά του.

Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι κάτι ήταν λάθος καθώς ο φίλος της απάντησε πολύ γρήγορα στα μηνύματά της. Σε αυτό το ερώτημα, το λογισμικό μάλλον τα... μπέρδεψε, αφού είπε: «Πώς μπορώ να απαντήσω όταν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;»

Τελικά ο λογαριασμός του Li διαγράφηκε, ωστόσο, τα screenshots της συνομιλίας του λογισμικού με τη φίλη του έχουν γίνει viral.

Υπήρξαν πολλοί που εκτιμούσαν τη ρομαντική χειρονομία του, ενώ άλλοι είπαν ότι η ομιλία με ένα bot, αντί για τον ίδιο, εξαπατούσε τελικά τη σύντροφο του.

Πηγή: Reader.gr