Deal: Αρνήθηκε τις 22.000 ευρώ του τραπεζίτη και το μετάνιωσε πικρά (vid)

Gazzetta team
Deal: Αρνήθηκε τις 22.000 ευρώ του τραπεζίτη και το μετάνιωσε πικρά (vid)
Σπάσαν καρδιές σε ένα ακόμα επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού της τηλεόρασης του Alpha με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, όμως αυτή τη φορά η τύχη δεν χαμογέλασε διάπλατα στην παίκτρια που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για να αναμετρηθεί με την τύχη αλλά και με τον τραπεζίτη.

Η Μαρία από την Φθιώτιδα, αν και έβγαλε αρκετά νωρίς από το παιχνίδι το μεγαλύτερο ποσό των 60.000 ευρώ στη συνέχεια τα πήγε περίφημα, καταφέρνοντας να φτάσει στην τελική ευθεία έχοντας κρατήσει ζωντανά τα κουτιά των 1.500, 10.000 αλλά και των 40.000 ευρώ.

Η προσφορά του τραπεζίτη ανήλθε στις 11.500 ευρώ, με την παίκτρια από τη Λαμία να εμφανίζεται πολύ σίγουρη για τον εαυτό της και με τρία χτυπήματα στο κουτί με τον αριθμό 21 να συνεχίζει ακάθεκτη.

Η συνέχεια την δικαίωσε πανηγυρικά, καθώς «έδιωξε» τα 1.500 ευρώ, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να προκαλέσει τον τραπεζίτη να διπλασιάσει την προσφορά του στις 22.000 ευρώ ώστε η Μαρία να αποχωρήσει, χωρίς να διεκδικήσει τις 40.000 ευρώ.

Όμως, αυτή τη φορά η τύχη δεν της χαμογέλασε, καθώς αποφάσισε να αρνηθεί το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 22.000 ευρώ και να συνεχίσει μέχρι τέλους και να ανοίξει το τελευταίο κουτί που έκρυβε τις 40.000, αφήνοντάς την τελικά με την πικρή γεύση της ήττας και μόλις 10.000 ευρώ στην τσέπη.

Παρόλα αυτά, οι συμπαίκτες κι ο παρουσιαστής της χάρισαν ένα θερμότατο χειροκρότημα,τόσο και για την αποφασιστικότητά της να ρισκάρει και να παίξει μέχρι τέλους όσο και για το τελικό ποσό που κατάφερε να κερδίσει.