Μεθυσμένος επιβάτης άναψε τσιγάρο μέσα στο αεροπλάνο (pics & vid)

Gazzetta team
Μεθυσμένος επιβάτης άναψε τσιγάρο μέσα στο αεροπλάνο (pics & vid)
Λιγάκι μπερδεμένος σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας των πτήσεων εμφανίστηκε ένας επιβάτης σε εσωτερική πτήση στις ΗΠΑ, όταν αποφάσισε να καπνίσει το τσιγάρο του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων συνεπιβατών του και μελών του πληρώματος.

Ο επιβάτης, ο οποίος βρισκόταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης, επιβιβάστηκε τρεκλίζοντας στο αεροσκάφος με προορισμό τη Μινεσότα και κάθισε αναπαυτικά στη θέση του.

Λίγες στιγμές, όμως, μετά την απογείωση θεώρησε σκόπιμο να ανάψει το τσιγάρο που κρατούσε στο χέρι του, χωρίς να κάνει μάλιστα καμία προσπάθεια να το κρύψει από τους υπόλοιπους επιβάτες, οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν τους αεροσυνοδούς του αεροσκάφους.

Passenger Lights A Cigarette During US Flight

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και τραβήχθηκε από μία γυναίκα που καθόταν δίπλα στον θεριακλή επιβάτη, φαίνεται μία εκ των αεροσυνοδών να τον πλησιάζει και να του επισημαίνει ευγενικά ότι απαγορεύεται το κάπνισμα εντός της καμπίνας των επιβατών, με τον μεθυσμένο άντρα να δείχνει με τις αντιδράσεις του την δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να απολαύσει το τσιγάρο του.

Υπενθυμίζεται πως το κάπνισμα εντός των αεροσκαφών απαγορεύτηκε καθολικά το 2000, με τα πληρώματα των αεροσκαφών να είναι αρμόδια για τον έλεγχο και την πρόληψη ανάλογων περιστατικών.

Πληροφορίες: ladbible.com