Ο οδηγός Uber που έκανε το όχημά του καραόκε (vid)

Gazzetta team
Ο οδηγός Uber που έκανε το όχημά του καραόκε (vid)
Σε αυτό το Uber η διαδρομή είναι διαφορετική από κάθε άλλη...

Ο 69χρονος Ray Barbrook από το Κάρντιφ της Ουαλίας είναι ένας διαφορετικός οδηγός Uber και αυτό γιατί έχει φροντίσει να ενισχύσει το όχημά του με καραόκε για να κάνει πιο διασκεδαστική τη διαδρομή των πελατών του! Μία τυπική μέρα στη δουλειά για τον Ray είναι να οδηγεί σπίτι πελάτες που έχουν γυρίσει από ξενύχτι οι οποίοι… παρά την ανατολή του ηλίου, δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν τη διασκέδασή τους!

Στο… Cabbyoke Ray, όπως έχει γίνει γνωστό το Skoda Superb που οδηγεί ο Ray, μπορείς να επιλέξεις ποικιλία τραγουδιών, ενώ -όπως εξηγεί και ο ίδιος- πολλοί πελάτες παρατείνουν τη διαδρομή τους μέχρι να ολοκληρώσουν το αγαπημένο τους τραγούδι! Στη σελίδα του στο Facebook, o Ray αναρτά αρκετές φορές βίντεο από πελάτες που τραγουδούν κομμάτια από τους AΒΒΑ, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι αρκετά δημοφιλείς στο ταξί του, αλλά και θρυλικά κομμάτια της Cyndi Lauper, του Elton John και του Elvis Presley!

Η πρωτότυπη και δημιουργική ιδέα του Ray του έχει αποφέρει 5 αστέρια στην κριτική της Uber, κάνοντάς τον πολύ δημοφιλή και περιζήτητο στους κόλπους των πελατών της υπηρεσίας.