Παντρεμένη δασκάλα κατηγορείται οτι είχε ερωτικές επαφές με τουλάχιστον 6 μαθητές (pics)

Gazzetta team
Παντρεμένη δασκάλα κατηγορείται οτι είχε ερωτικές επαφές με τουλάχιστον 6 μαθητές (pics)
H υπόθεση έγινε γνωστή όταν διέρρευσε video με την ερωτικές συνεύρεσή της με δύο μαθητές.

Φαίνεται τελικά πως η... μάστιγα με τις δασκάλες που έχουν ερωτικές σχέσεις με μαθητές, δεν αποτελεί μόνο Αμερικάνικο φαινόμενο. Ένα τέτοιο καταγράφηκε και στη Νέα Ζηλανδία.

Εκεί λοιπόν μία καθηγήτρια του Marlborough Boys' College κατηγορείται οτι είχε σεξουαλικές επαφές με τουλάχιστον έξι ανήλικους του σχολείου.

Η συγκεκριμένη μάλιστα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με την «Nea Zealand Herald» Το... κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται όταν διέρρευσε ένα video στο snapchat, το οποίο έδειχνε την κατηγορούμενη την ώρα της πράξης με δύο ανήλικους.

«Είμαι εκνευρισμένη, πολύ εκνευρισμένοι. Είναι μικρά παιδιά. Νομίζω οτι έπαιξε με το μυαλό τους. Τα παιδιά, μετά το περιστατικό λαμβάνουν συμβουλευτική βοήθεια και τα προσέχουν. Τους έχουν ξεκαθαρίσει οτι δεν κινδυνεύουν», είπε μία από τις μητέρας των μαθητών.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αηδιάζω. Στέλνεις τα παιδιά σου στο σχολείο και νομίζεις οτι οι δάσκαλοι τα προσέχουν. Είναι μικρά παιδιά και φυσικά θα θεωρήσουν πως μία μεγαλύτερη γυναίκα θέλει προσοχή. Νόμιζαν οτι ήταν αστείο, αλλά αποδείχθηκε πολύ σοβαρό».

Όπως είπε, η σχέση του γιου της με την συγκεκριμένη καθηγήτρια ξεκίνησε όταν άρχισαν να ανταλλάζουν μηνύματα για αγώνες που έβλεπαν.

Το σχολείο έστειλε το παρακάτω γράμμα στους γονείς των μαθητών, ενημερώνοντάς τους, πως εξετάζει την υπόθεση.