Την προσέλαβαν να προσέχει τα σκυλιά και εκείνη ερωτοτροπούσε με το αγόρι της (pics & vid)

Gazzetta team
Την προσέλαβαν να προσέχει τα σκυλιά και εκείνη ερωτοτροπούσε με το αγόρι της (pics & vid)
Παρά τις εξαιρετικές συστάσεις, η 26χρονη δεν φαίνεται να είχε το μυαλό της στο πως να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δύο σκυλιών.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Rosie Brown είχε προσκληθεί στον γάμο του ξαδέλφου της στην Λουϊζιάνα και αναγκαστικά έψαχνε κάποιον για να προσέχει τα δύο σκυλιά της.

Έτσι, κατέφυγε στην εφαρμογή WAG! ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τα ταΐζει και θα βγάζει βόλτες την Πένι και την Ντέιζι. Βλέποντας την Casey Brengle να έχει πάνω από 200 κριτικές 5 αστέρων στο προφίλ της, αποφάσισε να την προσλάβει με κόστος 315 δολάρια για τις 4 μέρες που θα απουσίαζε.

Την υποδέχθηκε λοιπόν, της έδειξε το σπίτι και την ενημέρωσε για την κάμερα που υπάρχει στην κουζίνα, την οποία την είχε για να προσέχει τα σκυλιά όταν έλειπε στην δουλειά της.

Η 26χρονη όμως δεν φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία και έτσι όχι απλά επέτρεψε να έρθουν οι γονείς της στο σπίτι, αλλά και ο φίλος της.

«Κάποια στιγμή η εφαρμογή που έδειξε ένα preview και είδα έναν άνδρα στο σπίτι, τον οποίο δεν τον περίμενα», είπε η Rosie Brown στο KABC και συνέχισε: «Τότε λοιπόν άνοιξα την κάμερα και είδα την κοπέλα να πηγαίνει με τον άνδρα στο δωμάτιό μας».

Η κάμερα κατέγραψε την νεαρή κοπέλα να φιλιέται με τον άνδρα στο σαλόνι, να κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι και να αλλάζει δωμάτια με τον φίλο της, ερωτοτροπώντας.

Μάλιστα, εκτός από αυτά οι βόλτες των σκύλων αντί για τουλάχιστον 30 λεπτά, όπως ήταν οι οδηγίες της, ήταν 5λεπτες.

«Δεν κάναμε τίποτα. Εμένα απλά μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνή, επειδή ζεσταίνομαι ήταν η απάντηση της Rosie Brown.

Φυσικά, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, το όνομα της 26χρονης αφαιρέθηκε από τις επιλογές της εφαρμογής.