H 12χρονη beauty vlogger που έκανε δώρο στον εαυτό της BMW χιλιάδων ευρώ (pics & vid)

Gazzetta team
H 12χρονη beauty vlogger που έκανε δώρο στον εαυτό της BMW χιλιάδων ευρώ (pics & vid)
Η πιτσιρίκα μπορεί να πηγαίνει ακόμα σχολείο, ωστόσο βγάζει τόσα χρήματα που έκανε δώρο στον εαυτό της μια BMW 170.000 ευρώ.

Η Natthanan Sanunrat από την Ταϊλάνδη πρόσφατα γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της. Τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της ζητούν για δώρο κάποιο ρούχο, κινητό ή κάποιo gadget.

Η Natthanan Sanunrat από την άλλη αποφάσισε να κάνει ένα τεράστιο δώρο στον εαυτό της. Μπορεί να περιμένει περίπου 8 χρόνια μέχρι να βγάλει δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο αγόρασε ένα πανάκριβο αυτοκίνητο για την οικογένειά της.

Η νεαρή βγάζει πολλά χρήματα ως beauty vlogger. Στο κανάλι της στο YouTube έχει σχεδόν από 300.000 συνδρομητές, λαμβάνει μέρος σε δεκάδες events σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Από όταν ήμουν 4 ετών κάνω μακιγιάζ κάθε μέρα. Έτσι, άρχισαν να κάνω make up turorials κι άρχισαν να τα ανεβάζω στο YouTube. To 2018 πήγα στο London Fashion Week. Η καθηγήτρια μου με βοήθησε πολύ στο να υλοποιήσω αυτό το όνειρό μου».

Η σκληρή δουλειά που ρίχνει της επέτρεψε να αγοράσει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο, αν και δεν μπορεί ακόμα να... φτάσει το τιμόνι.

Πλέον, στοχεύει μέχρι να βγάλει δίπλωμα να αγοράσει μία Porsche.