Ξόδεψε όλες του τις οικονομίες χαρίζοντας χορούς στριπτίζ στους κολλητούς του και δεν θυμόταν τίποτα (pics)

Gazzetta team
Ξόδεψε όλες του τις οικονομίες χαρίζοντας χορούς στριπτίζ στους κολλητούς του και δεν θυμόταν τίποτα (pics)
Μία εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση περίμενε έναν νεαρό από το Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας μετά από μία ξέφρενη νύχτα σε στριπτιτζάδικο της πόλης, καθώς από το πολύ αλκοόλ αδυνατούσε να θυμηθεί όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ.

Ο 18χρονος Γουίλ Τούρτον ήθελε να γιορτάσει με την παρέα του τον αρραβώνα ενός εκ των κολλητών του, όμως τα πράγματα εκτραχύνθηκαν αρκετά, με αποτέλεσμα όταν ξύπνησε στο σπίτι του την επόμενη ημέρα να παρουσιάζει ένα μεγάλο κενό μνήμης σχετικά με όσα εκτυλίχθηκαν στο στριπτιτζάδικο που επισκέφθηκαν.

Αφού ο Γουίλ ξύπνησε με τρομερό πονοκέφαλο άρχισε να ρωτάει τους φίλους του για όσα έγιναν την περασμένη νύχτα, λαμβάνοντας μερικές πολύ περίεργες ευχαριστίες για την γενναιοδωρία και την ανοιχτοχεριά του.

Ο 18χρονος Βρετανός δεν μπήκε σε υποψίες, όταν όμως άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο, διαπίστωσε ότι δεκάδες ενημερώσεις περίμεναν ώστε να διαβαστούν, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων προέρχονταν από την διαδικτυακή υπηρεσία που ελέγχει τις αγορές μέσω της πιστωτικής του κάρτας.

Τότε ήταν που ο Γουίλ άρχισε να υποψιάζεται όσα είχαν διαδραματιστεί λίγες ώρες πριν στο strip club της περιοχής, καθώς οι συνολική χρέωση στην πιστωτική κάρτα του 18χρονου είχε εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με την αναλυτική λίστα των διαδικτυακών αγορών του 18χρονου γλεντζέ, διαπιστώθηκε πως σχεδόν 3.500 λίρες Αγγλίας είχαν κάνει φτερά από τον τραπεζικό του λογαριασμό, καθώς ο νεαρός δεν σταματούσε να κερνάει αισθησιακούς χορούς τον εαυτό και τους φίλους καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

The damage. Credit: Deadline News

Μόλις συνειδητοποίησε ότι οι οικονομίες που μάζευε επί τουλάχιστον 2,5 χρόνια, εργαζόμενος ως σερβιτόρος σε τοπικό κατάστημα, προσπάθησε να επικοινωνήσει με την τράπεζά του αλλά και με το στριπτιτζάδικο, χωρίς δυστυχώς για εκείνον να μπορεί να πάρει πίσω έστω κι ένα μικρό τμήμα του χρηματικού ποσού.

Τελικά, ο 18χρονος αποδέχθηκε την μοίρα του, αποφασίζοντας να αντιμετωπίσει με χιούμορ την όλη κατάσταση, ενώ οι φίλοι του δεσμεύθηκαν να του επιστρέψουν ακέραια την γενναιοδωρία που έλαβαν απλόχερα από τον κολλητό τους λίγες ώρες πιο πριν, αφού πρώτα του έκαναν την καθιερωμένη καζούρα μέσω των social media.

His friends shared his experience online. Credit: Deadline News

Πληροφορίες: ladbible.com