Οι γκάφες του Game Of Thrones: Από τον φορτιστή ρεύματος μέχρι τα εξαφανισμένα σημάδια (pics)

Gazzetta team
Οι γκάφες του Game Of Thrones: Από τον φορτιστή ρεύματος μέχρι τα εξαφανισμένα σημάδια (pics)
Φαίνεται τελικά πως η κούπα με τον καφέ του Paper Cup δεν ήταν το μοναδικό λάθος της παραγωγής του Game Of Thrones.

Η ξεχασμένη κούπα καφέ στα πλατό του Game Of Thrones, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, φαίνεται πως άνοιξε τον... ασκό του Αιόλου για την μυθική σειρά.

Οι fan της, άρχισαν πλέον να ψάχνουν κάθε επεισόδιο που έχουν δει και ανακάλυψαν αρκετές ακόμα... γκέλες που έχουν γίνει και έχουν περάσει απαρατήρητες.

Ή μάλλον για την ακρίβεια, σχεδόν απαρατήρητες, γιατί εκ ου αποτελέσματος, φαίνεται οτι κάποιοι τις είχαν προσέξει.

Στο πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, εμφανίζεται ένας άνθρωπος που φοράει τζιν. Κάτι που φυσικά δεν είχε δημιουργηθεί τότε, καθώς οι πρώτες μαρτυρίες για αυτό είναι από το 1942.



Στον πέμπτο κύκλο τώρα, ο Stannis Baratheon φαίνεται καθισμένος σε ένα δέντρο, όμως αν προσέξει κανείς το δεξί του πόδι που είναι απλωμένο, θα δει πως υπάρχει ένας φορτιστής ρεύματος.



Και πάμε τώρα στον Jon Snow, ο οποίος την ώρα που ανεβαίνει σε ένα άλογο, το σπαθί του παίρνει μία παράξενη καμπύλη που δείχνει πως δεν είναι πραγματικό, αλλά λαστιχένιο.



Εκεί όμως που υπήρξε η μεγάλη διαφορά είναι όταν αναστήθηκε. Ενώ στο πρόσωπό του υπάρχει ένα μεγάλο σημάδι, μετά εξαφανίζεται...

Και αν κάποιος υποστηρίξει οτι αυτό μπορεί να ήταν αποτέλεσμα της επιστροφής του στην ζωή, γιατί δεν έγινε το ίδιο και με το αντίστοιχο σημάδι στο στήθος.