Ανατροπή στην γκάφα του Game Of Thrones: Δεν ήταν ποτήρι από τα Starbucks (pics & vid)

Gazzetta team
Ανατροπή στην γκάφα του Game Of Thrones: Δεν ήταν ποτήρι από τα Starbucks (pics & vid)
Τσάμπα η διαφήμιση των Starbucks στο Game Of Thrones, καθώς αποδείχθηκε οτι το ποτήρι δεν ήταν δικό της.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας επικρατεί ένας μικρός χαμός με την γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο του Game Of Thrones, όπου εμφανίστηκε στο τραπέζι ένα ποτήρι από καφέ.

Κάποιος ξέχασε έναν καφέ από τα Starbucks στα πλατό του Game Of Thrones (pics)

Το logo που είχε πάνω του, το οποίο όμως δεν ήταν και τόσο ευδιάκριτο, έκανε πολλούς να πιστεύουν οτι ήταν των Starbucks, με την γνωστή αλυσίδα να γίνεται viral και από το πουθενά να κερδίζει μία ανέλπιστη διαφήμιση.

Φαίνεται όμως πως άδικα την πήρε, καθώς όπως αποκαλύπτει η Metro, το χάρτινο ποτήρι δεν ήταν δικό της.



Ήταν ενός άλλου καταστήματος, άγνωστου, το οποίο δεν ανήκει σε κάποια μεγάλη αλυσίδα και ονομάζεται Paper Cup.

Το συγκεκριμένο βρίσκεται στο Μπέλφαστ, σε σχετικά κοντινή απόσταση από το μέρος που γίνονται τα γυρίσματα, με τους υπεύθυνους του ρεπορτάζ να έρχονται σε επικοινωνία με το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο επιβεβαίωσε πως αρκετοί πρωταγωνιστές της σειράς το προτιμούν για τον καφέ τους.


«Η Emilia Clarke είναι από τις πιο συχνές πελάτισσες που έχουμε. Δεν θυμάμαι τι παίρνει, αλλά τις αρέσουν τα μπέιγκελ. Παίρνει αρκετά. Πολλές φορές έρχεται εδώ και περιμένει να την πάρουν για να την πάνε στα γυρίσματα», είπε ο ιδιοκτήτης John McKinney.

«Ίσως θα πρέπει να βάλουμε ταμπέλες στο κατάστημα που θα λέμε “Εδώ καθόταν η Emilia Clarke”, στην θέση της», συμπλήρωσε.



Μάλιστα, ρωτήθηκε και για το γεγονός οτι τα Starbucks έχουν πάρει όλη την διαφήμιση από την γκάφα αυτή, λέγοντας: «Θεωρώ οτι είναι αηδιαστικό αυτό που έκαναν. Παίρνουν την διαφήμιση από μία μικρότερη επιχείρηση που την έχει ανάγκη. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν η κούπα από τα Starbucks, καθώς το πλησιέστερο κατάστημα είναι μίλια μακριά».