Αποκάλυψε το τέλος του Avengers σε δεκάδες φαν της ταινίας και τον έκαναν ασήκωτο (pic)

Gazzetta team
Αποκάλυψε το τέλος του Avengers σε δεκάδες φαν της ταινίας και τον έκαναν ασήκωτο (pic)
Ήθελε να χαλάσει την στιγμή που ανυπομονούσαν για μήνες και τον έστειλαν συστημένο για τις πρώτες βοήθειες σε τοπικό νοσοκομείο.

Ως ιδιαίτερα ατυχής μπορεί να χαρακτηριστεί η έμπνευση ενός νεαρού άντρα από το Χονγκ Κονγκ, ο οποίος αποφάσισε να κάνει spoil σε δεκάδες φανατικούς λάτρεις των ταινιών Avengers, οι οποίοι ανέμεναν στην ουρά των εκδοτηρίων εισιτηρίων σε κινηματογράφο της πόλης, ώστε να απολαύσουν την τελευταία ταινία της Marvel, Avengers: Endgame.

Την στιγμή, λοιπόν, που οι δεκάδες λάτρεις της ταινίας περίμεναν ώστε να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια, ο 19χρονος άρχισε να εξιστορεί με κάθε «ανατριχιαστική» λεπτομέρεια την πλοκή και το τέλος της ταινίας, προκαλώντας τη δικαιολογημένη αντίδραση των παρευρισκόμενων, που του ζήτησαν είτε να σταματήσει το spoiling είτε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ο νεαρός, όμως, συνέχισε ανεπηρέαστος να χαλάει την τη διάθεση των δεκάδων ανθρώπων που βρίσκονταν στην ουρά, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να χάσουν την υπομονή τους και να κινηθούν εναντίον του με άγριες διαθέσεις.

Τελικά, ο νεαρός λάτρης του spoil κατέληξε αιμόφυρτος στο πάτωμα του εμπορικού κέντρου στο Causeway Bay της πόλης, όπου και τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τα τραύματα που του προκάλεσαν τα «θύματά» του, ενώ το μόνο σίγουρο είναι όιτι θα το σκεφτεί πολλές φορές για να ξανατολμήσει να καταστρέψει μία στιγμή που πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία για πολύ καιρό.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.