Ρεσιτάλ από την ασφάλεια του Κιμ Γιονγκ Ουν: Καθάριζαν εν κινήσει τις χειρολαβές του τρένου (vid)

Gazzetta team
Ρεσιτάλ από την ασφάλεια του Κιμ Γιονγκ Ουν: Καθάριζαν εν κινήσει τις χειρολαβές του τρένου (vid)
Ρεσιτάλ από τους άνδρες της ασφάλειας του Κιμ που καθάριζαν τις χειρολαβές από τις θα κρατιόταν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Ένα μικρό πρόβλημα παρουσιάσθηκε σήμερα κατά την προσεκτικά χορογραφημένη επίσκεψη του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στη Ρωσία, καθώς η τεθωρακισμένη αμαξοστοιχία του δεν κατάφερε να σταματήσει μπροστά από το κόκκινο χαλί που είχε απλωθεί για την υποδοχή του στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βλαδιβοστόκ.

Ο Κιμ βγήκε με καθυστέρηση ενός λεπτού στην αποβάθρα, χαμογελαστός, φορώντας ένα μαύρο πανωφόρι και μαύρο καπέλο φεντόρα, για να τον υποδεχθούν οι ρώσοι αξιωματούχοι, αφού το τρένο αναγκάσθηκε να κάνει όπισθεν για λίγα μέτρα ώστε να εξασφαλισθεί ότι η πόρτα του ήταν ευθυγραμμισμένη με το κόκκινο χαλί.

Η άφιξη του Κιμ στη Ρωσία για μια συνάντηση κορυφής με τον ρώσο ηγέτη Βλαντίμιρ Πούτιν μεταδόθηκε ζωντανά από τη ρωσική κρατική τηλεόραση. Ρώσοι αξιωματούχοι περίμεναν υπομονετικά καθώς το τρένο έκανε όπισθεν, όπως και δύο βορειοκορεάτες βοηθοί που κρατούσαν ράμπες τις οποίες στη συνέχεια τοποθέτησαν στο έδαφος για να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στο τρένο και την αποβάθρα