5 χυμοί για το γυμναστήριο (pics)

Gazzetta team
5 χυμοί για το γυμναστήριο (pics)
Έχουμε τις συνταγές που θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Ο κάθε αθλητικός τύπος που σέβεται τον εαυτό του γνωρίζει καλά ότι τα φρούτα είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην προπόνηση – ή έστω στην προετοιμασία για την παραλία.

Από το ξεκίνημα της ημέρας μέχρι την ώρα της αποκατάστασης μετά το γυμναστήριο, ένας χυμός μπορεί να κάνει τη διαφορά στις διατροφικές συνήθειες του κάθε αθλητή και να του δώσει την ενέργεια που χρειάζεται για να συνεχίσει την προσπάθεια.

Δεν είναι αργά να ακολουθήσεις κι εσύ τον σωστό δρόμο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κατάλληλο όχημα.

Το Blender VB8760 Vacuum της Grundig (του αγαπημένου σου brand που πέρασε την τεχνογωσία του από τις τηλεοράσεις στις μικροσυσκευές με απόλυτη επιτυχία) διατηρεί για πολύ περισσότερο τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και των λαχανικών σε σχέση με τα συμβατικά μπλέντερ, χάρη στην ισχυρή τεχνολογία κενού αέρος που μειώνει την οξείδωση και συγκρατεί τις βιταμίνες.

Έτσι, κρατάς τον χυμό σου φρέσκο για περισσότερο χρόνο και μπορείς να τον πάρεις μαζί στο γυμναστήριο για να τον απολαύσεις αμέσως μετά την αποθεραπεία. Μάλιστα, η συσκευασία διαθέτει και ειδικό παγούρι 700ml ειδικά για αυτόν τον σκοπό!

Ακόμη, χάρη στις λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα και μέγιστη ισχύ, μετατρέπει τα παγάκια σε θρυμματισμένο πάγο σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, ενώ με τα προκαθορισμένα προγράμματα, πετυχαίνει τον βέλτιστο κύκλο ανάμειξης για κάθε τρόφιμο.

Το Gazzetta για να σου δώσει μια παραπάνω ώθηση, βρήκε και τις ιδανικές συνταγές!

Blueberries-ρόδι

1 φλιτζάνι βακκίνια (blueberries)

1 ½ φλιτζάνι κόκκινα σταφύλια

3 κλωνάρια σέλινο

1 φλιτζάνι σπόροι από ρόδι

Tip: Αυτός ο συνδυασμός είναι Ιδανικός για τη σωστή αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος μετά την προπόνηση.

Ντομάτα-σπανάκι

2 ώριμες ντομάτες

1 μεγάλη χούφτα σπανάκι

1 λεμόνι ή lime

4 κλωναράκια βασιλικός

Tip: Η ντομάτα είναι πλούσια σε βιταμίνη C, που βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου. Ο σίδηρος περιέχεται στο σπανάκι και είναι απαραίτητος για την αντοχή στην προπόνηση.

Μπανάνα-μάνγκο

1 μπανάνα

1 μάνγκο

1 φλιτζάνι πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια

Tip: Βάζεις στο μπλέντερ κενού αέρος της Grundig όλα τα υλικά και τα χτυπάς για 2-3 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.

Σπανάκι-ακτινίδιο

1 φλιτζάνι φρέσκο σπανάκι

1 μεγάλο αγγούρι

1 ακτινίδιο

1 μικρό κομμάτι τζίντζερ

Tip: Αυτός είναι ο ιδανικός πράσινος χυμός για αποτοξίνωση.

Καρότο-μήλο-πορτοκάλι

2 μεγάλα καρότα

1 μήλο

1 αχλάδι

1 στυμμένο πορτοκάλι

¼ φρέσκο ginger

Tip: Από εδώ θα πάρεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με τον καλύτερο τρόπο: A, C και β-καροτίνη.

Το καλύτερο;

Τώρα πια, με το μπλέντερ κενού αέρος της Grundig, μπορείς να τον πάρεις «πακέτο» από το σπίτι στον δρόμο για το γυμναστήριο και να απολαύσεις την ίδια πλούσια γεύση.

Καλή προπόνηση!

Μπορείς να δεις το Blender VB8760 Vacuum της Grundig στα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr