Έφτιαξε υπολογιστή από μακαρόνια και δουλεύει κανονικά! (vid)

Gazzetta team
Έφτιαξε υπολογιστή από μακαρόνια και δουλεύει κανονικά! (vid)
Ο δημοφιλής YouTuber ο Micah Laplante άφησε έκπληκτους τους θεατές σε όλο τον κόσμο κατασκευάζοντας έναν πλήρως λειτουργικό υπολογιστή από... ζυμαρικά.

Τα ζυμαρικά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών παγκοσμίως.

Σερβιρισμένα με διαφορετικές σάλτσες, μπορεί να τα βρει κανείς στο μενού σχεδόν όλων των δημοφιλών εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα ζυμαρικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν κάτι δημιουργικό ή χρήσιμο;

Ωστόσο, ένας δημοφιλής YouTuber έχει εκπλήξει τους θεατές σε όλο τον κόσμο κατασκευάζοντας έναν πλήρως λειτουργικό υπολογιστή από ζυμαρικά.

Ο YouTuber Micah Laplante αποφάσισε να κάνει το πείραμα όταν η γυναίκα του αστειεύτηκε για ένα PC από ζυμαρικά.

Ο Laplante, ο οποίος διαχειρίζεται το κανάλι YouTube Laplanet Arts, κατάφερε να κάνει το αστείο της γυναίκας του... πραγματικότητα.

Ο YouTuber δημοσίευσε ένα βίντεο 25 λεπτών, στο οποίο έδειχνε πώς φτιάχνεται ένας υπολογιστής από λαζάνια.

Ο Laplante έκανε το περίβλημα του υπολογιστή ζυμαρικών με κομμάτια λαζάνια και ριγκατόνι. Εύστοχα ονόμασε τον Η/Υ «Lasagna PC V.1.»

Αυτό είναι το πρώτο... μακαρονο-PC στον κόσμο το οποίο διαθέτει μια μητρική πλακέτα του προηγούμενου υπολογιστή Asus Transformer του Laplante.

Προς μεγάλη έκπληξη των θεατών σε όλο τον κόσμο, ο υπολογιστής αποδείχθηκε πλήρως λειτουργικός. Παρ 'όλα αυτά, υπήρξαν μερικές καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και της ροής βίντεο λόγω του παλιού tablet.

Πηγή: Reader.gr