Γεννήθηκαν την ίδια μέρα στο ίδιο μαιευτήριο, πήγαν στο ίδιο σχολείο αλλά τους πήρε 18 χρόνια για να γνωριστούν και να ερωτευθούν (pics)

Gazzetta team
Γεννήθηκαν την ίδια μέρα στο ίδιο μαιευτήριο, πήγαν στο ίδιο σχολείο αλλά τους πήρε 18 χρόνια για να γνωριστούν και να ερωτευθούν (pics)
Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η ζωή δύο Βρετανών, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι η μοίρα τους έφερνε συνεχώς κοντά, χρειάστηκαν 18 ολόκληρα χρόνια για να συνειδητοποιήσουν τα περίεργα παιχνίδια που παίζει μερικές φορές η ζωή.

Πραγματικά μοναδική είναι η ιστορία δύο μελλόνυμφων από το Γουίγκαν της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς παρά το γεγονός ότι η μοίρα τους έφερνε συνεχώς κοντά, οι ίδιοι ήρθαν σε επαφή 18 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη τους «γνωριμία» στο μαιευτήριο.

Ο 26χρονος Τομ Μαγκουάιρ κι η συνομήλική του Σόνα Γκρέισι δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν ο ένας εξιστορούσε στον άλλο την δική του ιστορία, κι αυτό διότι οι δύο Βρετανοί είχαν πολύ περισσότερα κοινά από όσα μπορούσαν να φανταστούν όταν ένας κοινός τους φίλος τους έφερνε πριν 8 περίπου χρόνια για πρώτη φορά σε επαφή.

Κι αυτό διότι, η μοίρα των δύο νέων ήταν σχεδόν απόλυτα συνυφασμένη. Αρχικά ήρθαν στον κόσμο την ίδια ημέρα και στο ίδιο ακριβώς μαιευτήριο στο Μάντσεστερ, στις 22 Δεκεμβρίου 1992, μόλις λίγα μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Shauna Gracey and Tom Maguire were born in the same hospital on the same day 26 years ago. Credit: SWNS

Στη συνέχεια, οι δύο Βρετανοί φοίτησαν στο ίδιο δημοτικό σχολείο, σε διαφορετικές όμως τάξεις, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να γνωριστούν κατά τα μαθητικά τους χρόνια, όμως η μοίρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Έτσι, ο Τομ κι η Σόνα γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι από έναν κοινό τους φίλο και μαθαίνοντας τα πόσα κοινά είχε η ζωή τους, ένιωσαν αμφότεροι μία έλξη, η οποία όμως πήρε περισσότερο χρόνο ώστε να ευοδωθεί και να καταλήξει σε σχέση, καθώς ο επίμονος Τομ δε μπορούσε να καταφέρει να πείσει (προς στιγμήν) την ανένδοτη Σόνα ότι επρόκειτο για το έτερόν της ήμισυ.

Τελικά, μετά από μήνες επίμονου φλερτ κι αφού είχε μεσολαβήσει ακόμα μία αποκάλυψη σχετική με το κοινό παρελθόν τους, τελικά η Σόνα ενέδωσε και το 2011, μόλις σε ηλικία 19 ετών οι δυό τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πλέον έχουν γίνει κυριολεκτικά αχώριστοι.

The happy couple are due to the tie the knot in two week's time. Credit: SWNS

Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, συνεχίζοντας να ζει στην πόλη του Γουίγκαν, εκπλήσσοντας κάθε φορά όσους επιμένουν αν τους ρωτο΄πυν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν. Κι η απάντησή τους είναι συνεχώς η ίδια... «Τα παιχνίδια της μοίρας...»

Πληροφορίες: ladbible.com