H καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητές της, συνέχιζε και μετά την σύλληψή της (pics)

Gazzetta team
H καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητές της, συνέχιζε και μετά την σύλληψή της (pics)
H 39χρονη καθηγήτρια, περιμένει την απόφαση της έδρας στο δεύτερο αίτημα που κατέθεσε για πρόωρη αποφυλάκισή της.

Η Brianne Altice έγινε πρωτοσέλιδο στις ΗΠΑ το 2015, όταν και συνελήφθη από την αστυνομία να έχει σεξουαλικές επαφές με μαθητές της που ήταν 16 ή 17 ετών εκείνη την περίοδο.

Μάλιστα, όμως αναφέρει το «deseretnews» οι συνευρέσεις της με έναν από αυτούς, συνεχίστηκε ακόμα και όταν και είχε γίνει γνωστή η δράση της.

Παρά το γεγονός ότι την είχε πιάσει η αστυνομία και βρισκόταν έξω από την φυλακή με εγγύηση, εκείνη συνέχιζε να βλέπει έναν από τους πιτσιρικάδες που είχε γνωρίσει στο σχολείο. Κάτι που φυσικά σταμάτησε από τη στιγμή που φυλακίστηκε...

Τώρα, σχεδόν 4 χρόνια μετά, η 39χρονη κάνει την δεύτερη προσπάθεια για πρόωρη αποφυλάκισή της, καθώς υπό κανονικές συνθήκες θα έβγαινε εκτός, το 2045. Τώρα όμως, μετά την εκδίκαση που έγινε, ελπίζει αυτό να γίνει στις αρχές του 2020.

Στα πρώτα λόγια που είπε, τόνισε πως έχει τελειώσει δύο προγράμματα μέσα στην φυλακή και θεωρεί οτι έχει αλλάξει πλήρως η συμπεριφορά της.

«Η σχέση που είχα με τον εαυτό μου ήταν αρνητική. Δεν εκτιμούσα τις αξίες μου. Είχα πρόβλημα αυτοεκτίμησης», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως στα πρώτα κολακευτικό σχόλια που άκουσε από τους συμμαθητές της, θα έπρεπε να ζητήσει βοήθεια για να σταματήσει εκεί το όλο το θέμα. Κάτι όμως που δεν έκανε...

«Έκανα αυτά που κατηγορούμε. Από την αναγνώριση έρχεται η αλλαγή. Συνεχίζω σε αυτό το μονοπάτι. Απολογούμαι για το γεγονός πως δεν έπαιξα τον ρόλο που έπρεπε στην ζωή αυτών των παιδιών. Δυστυχώς είναι ένα μέρος της ιστορίας που δεν μπορώ να σβήσω. Δεν ήθελα να είμαι αυτός ο άνθρωπος. Τώρα είμαι σίγουρο και έχω πίστη πως θα συμπεριφερθώ καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Η απόφαση της έδρας, αναμένεται μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.