Τύπος ξύπνησε μετά από μεθύσι σε λάθος σπίτι και οι ένοικοι του ετοίμασαν πρωινό (pic & vid)

Gazzetta team
Τύπος ξύπνησε μετά από μεθύσι σε λάθος σπίτι και οι ένοικοι του ετοίμασαν πρωινό (pic & vid)
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ηλικιωμένοι ιδιοκτήτες μίας μονοκατοικίας σε προάστιο της Γλασκώβης, όταν διαπίστωσαν ότι στο σαλόνι του σπιτιού τους κοιμόταν ένας εντελώς άγνωστος άντρας.

Αφού τον ξύπνησαν προσεκτικά, φοβούμενοι ότι μπορεί να πρόκειται για κάποιον διαρρήκτη, οι δύο ένοικοι άρχισαν έκπληκτοι να ακούν την ιστορία του νεαρού άντρα και τον τρόπο που κατέληξε να κοιμάται στον καναπέ τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τον «εισβολέα», ο ίδιος θεωρούσε ότι επρόκειτο για το ίδιο σπίτι όπου τα έτσουζε το προηγούμενο βράδυ κι ότι απλά πήρε έναν υπνάκο στον καναπέ του σπιτιού ενός φίλου του.

scottish

Αφού, όμως, οι δύο ηλικιωμένοι ένοικοι του έκαναν σαφές ότι κανένα πάρτυ δεν έλαβε χώρα στο σπίτι του το προηγούμενο βράδυ, άρχισε σιγά σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι της απίθανης υπόθεσης, καθώς ο νεαρός αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έφυγε από το σπίτι όπου γινόταν το πάρτυ αλλά λόγω της κατάστασής του δεν κατάφερε να βρει το δικό του σπίτι, αλλά εισέβαλε σε ένα που του έμοιαζε λίγους δρόμους μακρύτερα.

Βέβαια, το γεγονός της παρουσίας του στο ξένο σπίτι, δεν φάνηκε να ταράζει τους ιδιοκτήτες του χώρου, οι οποίοι όχι μόνο πήραν πολύ ψύχραιμα την εισβολή του αγνώστου άντρα αλλά στη συνέχεια και μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις, του ετοίμασαν και πρωινό, καθώς το στομάχι του από το hangover είχε γίνει σμπαράλια...

Πληροφορίες: ladbible.com