Απίθανος φίλος του γαμπρού ντύθηκε γυναίκα επειδή η νύφη ξέμεινε από παρανύφους (vid)

Gazzetta team
Απίθανος φίλος του γαμπρού ντύθηκε γυναίκα επειδή η νύφη ξέμεινε από παρανύφους (vid)
Με έναν απίστευτο τρόπο αποφάσισε ο κολλητός φίλος ενός άντρα από την Κίνα, να σώσει τον γάμο του αδερφικού του φίλου από την απόλυτη καταστροφή, καθώς αποφάσισε να ντυθεί γυναίκα και να παραστήσει την παράνυφο που ήθελε μετά μανίας η απογοητευμένη νύφη.

Όλα έγιναν σε γαμήλια τελετή στη νότιο Κίνα, όταν η μία και μοναδική φίλη της νύφης δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην τελετή λόγω ασθένειας, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα εντελώς μόνη της στον άμβωνα του ναού.

Η απογοητευμένη νύφη αρχικά σκέφτηκε να αναβάλει τον γάμο, καθώς δεν επιθυμούσε να μην έχει ούτε μία παράνυφο στο πλευρό της, όμως την λύση τελικά έδωσε η έμπνευση του κολλητού φίλου του γαμπρού.

Ο τελευταίος έβγαλε το κοστούμι του, έβαλε περούκα και φόρεμα, πήρε ανά χείρας μία ανθοδέσμη και πήρε τη θέση του ως παράνυφος στο πλευρό της γυναίκας, η οποία και τελικά πείστηκε να συνεχίσει την τελετή κανονικά.

Βέβαια, το γεγονός ότι το απίθανο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στη συνέχεια στα social media, έκανε το στιγμιότυπο το απόλυτο viral του διαδικτύου, με χιλιάδες χρήστες να βγάζουν το καπέλο στον άντρα - παράνυφο για την άμεση συνδρομή του στο αίσιο τέλος αυτής της μικρής περιπέτειας.

«Χρειάζεται πολύ θάρρος και κουράγιο για να κάνεις κάτι αντίστοιχοι», δήλωσε ένας από τους υπόλοιπους καλεσμένους, συμπληρώνοντας πως «η πράξη του έδωσε άλλη διάσταση στον γάμο».

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.