MasterChef: Ο Τζώρτζης υποστηρίζει πως η παραγωγή κάνει πλύση εγκεφάλου στη Σπυριδούλα (vid)

Gazzetta team
MasterChef: Ο Τζώρτζης υποστηρίζει πως η παραγωγή κάνει πλύση εγκεφάλου στη Σπυριδούλα (vid)
«Καρφιά» για το πως η παραγωγή του MasterChef, παρουσιάζει τους παίκτες, από τον Τζώρτζη Παπανικολάου.

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου, πρώην παίκτης του Masterchef, μίλησε για τα μηνύματα μίσους που δέχθηκε μετά την αποχώρησή του από το Masterchef.

Αναφέρθηκε επίσης στις ίντριγκες που δημιουργεί η παραγωγή με το μοντάζ, με αφορμή το προφίλ που έχει χτίσει η Σπυριδούλα.

«Όταν βγήκα από το MasterChef είχα 1.800 μηνύματα, εκ των οποίων στα 1.600 με βρίζανε. Φοβόμουν να βγω έξω μη με γιουχάρουν. Μου έλεγαν “να πεθάνεις, μη σε δω στο δρόμο, μη σε πετύχω”. Οι δημοσιογράφοι μέσα και η παραγωγή μου έλεγαν ότι είμαι ο μόνος αληθινός, ότι τα λέω πάρα πολύ καλά, ότι ο κόσμος με εκτιμάει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξή μου που είχα πει 10 καλά και 3 κακά. Και είχαν κοπεί τα καλά και ήταν μόνο τα κακά.

Εννοείται ότι η παραγωγή βοηθάει παίκτες. Όπως και τώρα δεν γίνεται αυτό; Εγώ που το έχω ζήσει βλέπω ότι κάποια άτομα ευνοούνται μέσα στο παιχνίδι. Η Σπυριδούλα δεν ευνοείται; Κάθε ατάκα της παίζει. Γιατί ο κόσμος τη μισεί. Αν μπορούσα να την πάρω τηλέφωνο θα της έλεγα να σταματήσει να μιλάει. Στο επίπεδό της δεν έχω φτάσει. Εγώ ήμουν πιο καλούλης. Είναι τιμή της να με συγκρίνουν μαζί της.

Η παραγωγή έχει κάνει 100% πλύση εγκεφάλου στη Σπυριδούλα για να μιλάει όπως μιλάει, γιατί δεν νομίζω να μιλάει έτσι. Βλέπω πράγματα και μην ξεχνάτε ότι η ίδια παραγωγή είναι. Όταν το βλέπω το επεισόδιο καταλαβαίνω και ποιος έφυγε. Όταν είναι τρεις προτεινόμενοι και κάποιος προτεινόμενους δεν βγαίνει πολύ στα κιου, είναι αυτός που έχει φύγει γιατί είναι στεναχωρημένος και δεν κάνει καλή συνέντευξη».