Τα σαγόνια του τρόμου: Ανεπανάληπτα καρέ από τον μεγαλύτερο θηρευτή του πλανήτη (pic & vid)

Gazzetta team
Τα σαγόνια του τρόμου: Ανεπανάληπτα καρέ από τον μεγαλύτερο θηρευτή του πλανήτη (pic & vid)
Ο Αυστραλός δύτης βρέθηκε μία ανάσα από τα σαγόνια του τρομερού πλάσματος της θάλασσας, χαρίζοντας μερικές ανεπανάληπτες φωτογραφίες από την συνάντηση με τον 4μετρο λευκό καρχαρία.

Μοναδικά στιγμιότυπα από την καταγραφή ενός εκ των μεγαλύτερων λευκών καρχαριών που περιπλανιούνται στους αχανείς ωκεανούς της Γης φέρνει στη δημοσιότητα ο Αυστραλός δύτης και κινηματογραφιστής Kέιν Όβερολ.

Ο 32χρονος δύτης βρέθηκε στα ανοιχτά των ακτών της ανατολικής Αυστραλίας φιλοδοξώντας να καταγράψει σε πρώτο πλάνο τους μεγαλύτερους θηρευτές των ωκεανών και η παρουσία ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, μήκους σχεδόν 5 μέτρων, τον αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Ο Φοξ βρισκόταν καθ' όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης εντός του επιβεβλημένου ατσάλινου κλουβιού, που καθιστά απαγορευτική την στενή επαφή του καρχαρία με τους δύτες, ενώ τρόμο προκαλούν οι εικόνες από το εσωτερικό των σαγονιών του 5μετρου τέρατος, με τις τριπλές σειρές από τα κοφτερά του δόντια να αποτελούν τον εφιάλτη για όσους προκαλούν ταραχή μόνο και μόνο στο άκουσμά τους...