Η πρώην του γαμπρού πήγε στον γάμο του και τον παρακαλούσε γονατιστή να γυρίσει πίσω (pics & vid)

Gazzetta team
Η πρώην του γαμπρού πήγε στον γάμο του και τον παρακαλούσε γονατιστή να γυρίσει πίσω (pics & vid)
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στην Κίνα, όταν η πρώην σύντροφος του γαμπρού εισέβαλε απρόσκλητη στον χώρο και ντυμένη με το ολόλευκο νυφικό της, τον παρακαλούσε τα γόνατα να αναθεωρήσει και να γυρίσει σε εκείνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ευτυχισμένο ζευγάρι των μελλόνυμφων βρισκόταν εντός του χώρου που θα λάμβανε χώρα η τελετή, όμως η πρώην αγαπημένη του γαμπρού δεν θα παρέδιδε έτσι απλά τα όπλα κι αποφάσισε να διεκδικήσει όσα (σύμφωνα με την ίδια) της ανήκαν...

Έτσι, αφού έβαλε το νυφικό της φόρεμα, μπήκε μέσα στην αίθουσα και ενώπιον εκατοντάδων καλεσμένων αλλά και του έκπληκτου ζευγαριού έπεσε στα γόνατο, αρχίζοντας να παρακαλάει τον νεαρό άντρα να επιστρέψει στην αγκαλιά της και να μην παντρευτεί την original νύφη.

Μάλιστα, οι ικεσίες της εμπεριείχαν και την δέουσα ένταση, με τον εκνευρισμό και την αμηχανία να είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη στον χώρο.

Τελικά, η προδομένη γυναίκα κατάφερε εν μέρει να προκαλέσει την ματαίωση της τελετής, με την κανονική νύφη να επιλέγει την λύση της φυγής, ενώ οι συγγενείς της άρχισαν να βρίζουν και να κινούνται απειλητικά εναντίον της πρώην συντρόφου του γαμπρού, η οποία έμεινε μόνη της να κλαίει γοερά στο κέντρο της αίθουσας, ενώ ο γαμπρός επέλεξε να τρέξει πίσω από την εκνευρισμένη νύφη.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.