Κυνηγός μπέρδεψε για ελάφι έναν 75χρονο και τον πυροβόλησε από τα 170 μέτρα (pic & vid)

Gazzetta team
Κυνηγός μπέρδεψε για ελάφι έναν 75χρονο και τον πυροβόλησε από τα 170 μέτρα (pic & vid)
Η αστυνομία έδωσε τώρα στην δημοσιότητα το video από το περιστατικό που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο με θύμα έναν συνταξιούχο.

Με το στόμα ανοιχτό μένει όποιος βλέπει το παρακάτω βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η σουηδική αστυνομία, πριν από λίγες ημέρες, από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αυτό λοιπόν είναι τραβηγμένο από την κάμερα του πυροβόλου όπλου ενός κυνηγού που περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα είχε βγει να κυνηγήσει ελάφια.

Μόνο που στο στόχαστρο δεν είναι κάποιο από αυτά τα θηλαστικά, αλλά ένας συνταξιούχος, ο οποίος είχε βγει για τζόγκινγκ.

Ο κυνηγός όμως δεν το έχει καταλάβει και πατάει την σκανδάλη, πυροβολώντας τον ανυποψίαστο 75χρονο στο Κλίπαν.

«Άκουσα έναν θόρυβο και έπεσα στο έδαφος. Έτρεμα. Η σφαίρα με διαπέρασε και αν ήταν δύο πόντους ψηλότερα δεν θα είχα επιζήσει», είπε ο Όλε Ρόσνταλ.

Παρά το τραύμα που ήρθε από απόσταση 170 μέτρων και την ηλικία του, ο συνταξιούχος κατάφερε να πάει στο κοντινότερο χωριό και να ζητήσει βοήθεια.

«Αν δείτε το βίντεο, κατά την προσωπική μου άποψη, φαίνεται οτι είναι άνθρωπος στο στόχαστρο. Φαίνεται οτι ήταν εσκεμμένος πυροβολισμός», είπε η εισαγγελέας, Όλα Λαβί, ενώ η δικηγόρος του κατηγορούμενου, τόνισε πως ήταν ένα ατυχές περιστατικό.

via GIPHY