CELEBRITIES

Πώς είναι σήμερα η σύζυγος του Al Bundy από το "Παντρεμένοι με παιδιά"


The Jennettes

22 Μαρτίου 2019

peggy-bundy-married-with-children-katey-sagal-c1.jpg

Η σειρά "Παντρεμένοι με παιδιά" μεσουράνησε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, ως αντίδραση στις μέχρι τότε υπερβολικά καθωσπρέπει σειρές. Η Katey Sagal έγραψε ιστορία ως Peggy Bundy, ορίζοντας το στερεότυπο της κωμικής "κακής" μαμάς, όσο καμία άλλη. Η Peggy Bundy, με τα φουσκωτά κόκκινα μαλλιά της, τα στενά ρούχα της και τις καυστικές ατάκες της, έγινε η πραγματική βασίλισσα της κωμικής σειράς των '90s.

Πώς είναι όμως η Katey Sagal σήμερα; Η 65χρονη πλέον ηθοποιός έχει από τότε συμμετάσχει σε πολλές σειρές και ταινίες, με χαρακτηριστικότερο ρόλο της αυτόν στη σειρά Sons Of Anarchy, στο ρόλο της σκληρής μητριάρχισσας Gemma Teller Morrow.

(Πηγή φωτογραφίας: Imdb)

H Κatey Sagal έχει δηλώσει ότι θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει σε κάποια αναβίωση του "Παντρεμένοι με παιδιά" αλλά προς το παρόν, όλοι οι stars της σειράς έχουν πολλές άλλες υποχρεώσεις. "Πώς θα έδειχνε αυτό; Μάλλον όχι και τόσο διαφορετικό από το πώς ήταν παλιά. Απλώς μεγαλύτεροι άνθρωποι". Μάλιστα, σε μια παλιότερη συνέντευξή της, έχει αποκαλέσει τη σειρά ιδιαίτερα "μισογυνιστική". Τον ΦΕβρουάριο, η Sagal υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά Nana, μια οικογενειακή κωμική σειρά του δικτύου ABC.

Δείτε ακόμη: 5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.