Μία γυναίκα μεταμόρφωσε τον σκύλο της σε πολική αρκούδα (pics & vid)

Gazzetta team
Μία γυναίκα μεταμόρφωσε τον σκύλο της σε πολική αρκούδα (pics & vid)
Οι περισσότερες γυναίκες ξεσπούν στα μαλλιά τους, μία τύπισσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο τρίχωμα του σκύλου της.

Όταν ένας άνδρας ψάχνει να βρει την κατάλληλη μετάφραση για το «τίποτα» στην απάντηση «τι έχεις», μία γυναίκα ξεσπά είτε σε ψώνια, είτε στα μαλλιά της!

Μία κομμώτρια σκύλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει βρει για μοντέλο τον δικό της σκύλο.


Η Rachelle Lynn McGinnis που είναι ιδιοκτήτρια ινστιτούτου καλλωπισμού σκύλων μπορεί να μεταμορφώσει τον σκύλο της σε οτιδήποτε!

Η Bijou εμφανίστηκε ως δράκος, ως παγόνι (!) και η τελευταία μεταμόρφωσή της έγινε viral, καθώς δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις αν πρόκειται για σκύλο ή για πολική αρκούδα!

Η ίδια ισχυρίζεται πως ο σκύλος της απολαμβάνει τη διαδικασία και σε καμία περίπτωση δεν τον βασανίζει.

«Με αυτό τον τρόπο νιώθω δημιουργική! Η Bijou απολαμβάνει τη διαδικασία, είναι ένας σκύλος γεμάτος υγεία, αγάπη και είναι πάντα χαρούμενος», είπε η ιδιοκτήτριά του.

Η ίδια ανέφερε ότι πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί κι ολόκληρο χρόνο για να προετοιμάσει σωστά ένα look: «Η μεταμόρφωσή της σε πολική αρκούδα δεν ήταν εύκολη, χρειάστηκε αρκετό hairspray. Είναι τόσο μαλλιαρή, ωστόσο για να μεγαλώσει τόσο το τρίχωμά της χρειάστηκε ένα ολόκληρο έτος. Το τελικό look πάντως χρειάζεται περίπου 30 λεπτά, πάντως δεν την ταλαιπωρώ, αφού κάνουμε συχνά διαλείμματα. Τώρα σκέφτομαι να τη μεταμορφώσω σε πρόβατο...».


Τί να πούμε εμείς. Ελπίζουμε απλά να μην ταλαιπωρείται το ζώο...

Πληροφορίες: Ladbible.com, Gaters