Έσπασε καρέκλα στο κεφάλι του άντρα της επειδή ήταν σε μπαρ με άλλες γυναίκες (pic & vid)

Gazzetta team
Έσπασε καρέκλα στο κεφάλι του άντρα της επειδή ήταν σε μπαρ με άλλες γυναίκες (pic & vid)
Σαν μαινόμενος ταύρος όρμησε μία γυναίκα στον σύζυγό της, όταν κατάλαβε ότι ο λόγος της απουσίας του από το σπίτι ήταν η έξοδός του για ποτό με τρεις άλλες νεαρές γυναίκες.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην πόλη Ικίτος του Περού, όταν μία «απατημένη» σύζυγος διαπίστωσε τους λόγους της αργοπορίας του συζύγου της από το σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα μόλις αντιλήφθηκε ότι ο σύζυγός της τα «έτσουζε» σε τοπικό μπαρ μαζί με τρεις άλλες γυναίκες αντί να βρίσκεται στο σπίτι τους, τον περίμενε να τελειώσει έξω από το μαγαζί και τότε άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.

Κραδαίνοντας μία καρέκλα άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα τον μεθυσμένο και έκπληκτο άντρα, ενώ η οργή της δεν κατευνάστηκε ούτε από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Μάλιστα, η επίθεση συνεχίστηκε με την ίδια βιαιότητα, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των υπόλοιπων παριστάμενων, με τον άντρα να καταλήγει αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι την επόμενη φορά θα είναι ιδιαίτερα πιο προσεκτικός σχετικά με τις συναναστροφές του εκτός σπιτιού...