Το Twitter πιστεύει πως η ψεύτικη Μελάνια επέστρεψε και οι φωτογραφίες είναι πειστικές (pics & vid)

Gazzetta team
Το Twitter πιστεύει πως η ψεύτικη Μελάνια επέστρεψε και οι φωτογραφίες είναι πειστικές (pics & vid)
Οι φήμες που θέλουν τον Ντόναλντ Τραμπ να κυκλοφορεί με κλώνο της Μελάνια όχι μόνο «φούντωσαν», αλλά έπεισαν και τον πιο δύσπιστο μετά την τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού.

Το «επάγγελμα» της πρώτης Κυρίας δεν είναι κι ό,τι πιο εύκολο. Πολλές υποχρεώσεις, ταξίδια και αμέτρητες δημόσιες εμφανίσεις.

Η Μελάνια Τραμπ... φαίνεται πως δεν αντέχει και τόσο το σύζυγό της και συχνά πυκνά αποφεύγει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο κόσμος, όχι μόνο, πιστεύει αυτή την θεωρία, αλλά υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εμφανίζεται συνέχεια με κλώνο της Μελάνια στο πλάι του.

Η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς η Μελάνια δείχνει κάπως διαφορετική, ωστόσο η τελευταία εμφάνισή της σίγουρα έβαλε περισσότερο κόσμο σε σκέψεις.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Τραμπ κατά την επίσκεψή του στην Αλαμπάμα έδειχνε αρκετά πιο γερασμένη, ενώ οι χρήστες των Social θεωρούν πως ήταν αρκετά πιο κοντή! Το πιο σημαντικό στοιχείο που παρατήρησαν ήταν ότι το ζεύγος εμφανίστηκε χέρι - χέρι κάτι που αποφεύγει σαν τρελή η Μελάνια.

Το #FakeMelania έχει την τιμητική του:

Μήπως την έκανε με... ελαφρά πηδηματάκια η Πρώτη Κυρία;