Τρόμος: Πύθωνας επιτίθεται σε ηλικιωμένη που κοιμάται αμέριμνη στο κρεβάτι της (pic & vid)

Gazzetta team
Τρόμος: Πύθωνας επιτίθεται σε ηλικιωμένη που κοιμάται αμέριμνη στο κρεβάτι της (pic & vid)
Το εν δυνάμει φονικό ερπετό, που μπορεί να φτάσει σε μήκος ακόμα και τα πέντε μέτρα, καταγράφηκε την στιγμή που εισέβαλε και δάγκωσε στο χέρι μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Ταϊλάνδη.

Στιγμές από τους χειρότερους εφιάλτες της έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Ταϊλάνδη, η οποία είδε τον ύπνο στο δωμάτιό της να διακόπτεται ξαφνικά και βίαια από το δάγκωμα ενός πύθωνα τριών μέτρων στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ.

Μάλιστα, η τρομακτική στιγμή που το ερπετό πλησιάζει και δαγκώνει το χέρι της 75χρονης γυναίκας καταγράφηκε καρέ καρέ από την κάμερα ασφαλείας της κρεβατοκάμαρας, με τις εικόνες να κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα και να μοιάζουν σα να είναι βγαλμένες από θρίλερ.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται το φίδι να εισβάλει από μία ανοιχτή μπαλκονόπορτα στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμάται η γυναίκα, πλησιάζοντάς την σε απόσταση αναπνοής, πριν δαγκώσει το δάχτυλό της, ευτυχώς χωρίς μεγάλη δύναμη.

Η γυναίκα αμέσως πετάγεται από το κρεβάτι και πανικόβλητη σπεύδει να βγει από το δωμάτιο, ειδοποιώντας παράλληλα τους συγγενείς της στο σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, εξειδικευμένοι κυνηγοί φιδιών καταφέρνουν να ξετρυπώσουν τον πύθωνα εισβολέα και να τον ακινητοποιήσουν στην λεκάνη της τουαλέτας, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν σε δασική περιοχή, όπου και τον απελευθέρωσαν πίσω στο φυσικό του περιβάλλον.

Rescue workers discovered the snake curled up on the toilet seat. Credit: Viral Press