Χαμός με Μεγαλοοικονόμου και Καλλιανό: «Γελάνε τα πλατό μαζί σου» (vid)

Gazzetta team
Χαμός με Μεγαλοοικονόμου και Καλλιανό: «Γελάνε τα πλατό μαζί σου» (vid)
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και ο Γιάννης Καλλιάνος, που συνυπήρξαν στην Ένωση Κεντρώων βρέθηκαν στο ίδιο στούντιο πρωινής εκπομπής και μετά τις πρώτες αβροφροσύνες, κάπως «ξέφυγαν»!

Την ώρα που συζητούσαν για την αποχώρησή τους από την Ένωση Κεντρώων, ο γνωστός μετεωρολόγος απευθυνόμενος στην κα Μεγαλοοικονόμου είπε: «δεν ξέρει γιατί έφυγε».

Αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει την έκρηξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ η οποία είπε: «Γιατί, ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας».

Οι παρουσιαστές «επέπληξαν» την κα Μεγαλοοικονόμου ότι αυτή είναι βαριά κατηγορία και εκείνη είπε ότι «το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης».

«Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς», της απάντησε ο Γιάννης Καλλιάνος. «Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε, είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το "Ράδιο Αρβύλα" όλη μέρα. Σοβαρευτείτε διότι γελάει όλη η Ελλάδα. Γελάνε τα πλατό και τα στούντιο» είπε σε ανεβασμένους τόνους ο Καλλιάνος.

Ο πρωινός καυγάς ολοκληρώθηκε με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να κατηγορεί το στέλεχος της ΝΔ για σεξισμό και να διευκρινίζει ότι δεν είναι 70 ετών! «Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά».

Πηγή: reader.gr