Αξιωματικός της ρωσικής αστυνομίας διοργάνωσε βραδιά με στρίπερ για τους υφισταμένους της και απολύθηκε (pics & vid)

Gazzetta team
Αξιωματικός της ρωσικής αστυνομίας διοργάνωσε βραδιά με στρίπερ για τους υφισταμένους της και απολύθηκε (pics & vid)
Η απόφαση μίας Ρωσίδας αξιωματικού της αστυνομίας να γιορτάσει με την βοήθεια μίας στρίπερ την Ημέρα του Άντρα, ήταν αρκετή για να απολυθεί οριστικά από την υπηρεσία της.

Άδοξη κατάληξη είχε η πρωτοβουλία μίας γυναίκας αξιωματικού της ρωσικής αστυνομίας, η οποία είδε τους ανωτέρους της να; την διώχνουν από το σώμα, μετά την αποκάλυψη ότι η ίδια διοργάνωσε μία ερωτική βραδιά με την συμμετοχή καλλίγραμων χορευτριών για να διασκεδάσουν οι άντρες υφιστάμενοί της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολή αστυνομίας στην περιοχή Ουλάν Ουντέ στα σύνορα με το Καζακστάν, με το βίντεο από την... «επίδειξη» της χορεύτριας να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς κάποιος από τους νεαρούς σπουδαστές το ανέβασε στα social media.

Η ατυχής έμπνευση της αξιωματικού, η οποία έχασε την θέση της καθώς σύμφωνα με τους ανωτέρους της «ντρόπιασε ολόκληρη την αστυνομία» έλαβε χώρα την «Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας», μία γιορτή όπου πλέον έχει καθιερωθεί στην Ρωσία ως η «Ημέρα του Άντρα», ενώ παλιαότερα επί Σοβιετικής Ένωσης ήταν η Ημέρα του Κόκκινου Στρατού.

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε μέσω του Instagram εμφανίζεται μία καλλίγραμμη χορεύτρια να λικνίζεται και να κάνει στριπτίζ μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα από νεαρούς δόκιμους αστυνομικούς.

Η αξιωματικός πλέον αποτελεί παρελθόν από την υπηρεσία της, ενώ πειθαρχικές διώξεις αναμένεται να απαγγελθούν και σε μία σειρά ντόπιων αξιωματικών, οι οποίοι θεωρείται ότι επέτρεψαν την διεξαγωγή του show.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk