Ταξιτζής σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά του επειδή η γυναίκα του αρνήθηκε να βάλει στήθος

Gazzetta team
Ταξιτζής σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά του επειδή η γυναίκα του αρνήθηκε να βάλει στήθος
Ο ταξιτζής από την Ταϊβάν σκότωσε με δηλητήριο τα δύο παιδάκια και τη γυναίκα του επειδή η σύζυγός του δεν ήθελε να κάνει πλαστική.

Είναι από τις ιστορίες που δεν θες να πιστέψεις πως είναι αληθινές.

Η Peng Hui-i πίστευε ότι ζει ευτυχισμένη με τα δύο παιδάκια της και τον σύζυγό της και σίγουρα δεν περίμενε πως όλα θα εξαφανίζονταν για μία ασήμαντη αφορμή.

Η γυναίκα είχε δεχτεί να κάνει πλαστική εγχείρηση στο στήθος, έτσι ώστε να ευχαριστήσει τον σύζυγό της που ήθελε να έχει μεγαλύτερο μέγεθος.


Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν άρεσε στον 32χρονο άνδρα από την Ταϊβάν. Έτσι, ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως θα πρέπει να υποβληθεί και σε δεύτερη εγχείρηση για να γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Η γυναίκα αρνήθηκε, αφού δεν ήθελε να πειράξει ξανά το σώμα της. Οι διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνές και η πίεση που δεχόταν η γυναίκα τεράστια.

Έτσι, τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισε να διαλύσει τον γάμο της, ζήτησε διαζύγιο κι εγκατέλειψε το σπίτι με τα δύο της παιδιά.

Ο 32χρονος πίεσε τη γυναίκα του να βρεθούν για ένα γεύμα, έτσι ώστε ν' αφήσουν πίσω της διαφωνίες.

Τελικά, αντί για οικογενειακή επανασύνδεση σημειώθηκε ένα φρικτό έγκλημα.

Ο σύζυγος είχε αγοράσει ένα γεύμα από γνωστή εταιρεία γρήγορου φαγητού, ωστόσο η συνέχεια δεν είχε happy end.

Η οικογένειά του βρέθηκε νεκρή μέσα στο ταξί του πατέρα του δράστη.

Η αστυνομία βρήκε τη γυναίκα στην μπροστινή θέση με τα χέρια δεμένα, η 6χρονη κόρη της και ο 9χρονος γιος της ήταν στα πίσω καθίσματα. Ο δράστης που αυτοκτόνησε τους είχε δηλητηριάσει με καύση άνθρακα που έκαψε κάτω από το κάθισμα του οδηγού.