MasterChef: Θρίαμβος Κοντιζά στην «μάχη της μαντινάδας» με Κρητικιά διαγωνιζόμενη (vid)

Gazzetta team
MasterChef: Θρίαμβος Κοντιζά στην «μάχη της μαντινάδας» με Κρητικιά διαγωνιζόμενη (vid)
Με διάθεση για πειράγματα και μαντινάδες ξεκίνησε η νέα δοκιμασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα του MasterChef, με τον κριτή Σωτήρη Κοντιζά να κλέβει τις εντυπώσεις με τις εμπνευσμένες ατάκες του.

Την ιδιότυπη αυτή μονομαχία ξεκίνησε η Άλκηστις με καταγωγή από την Κρήτη, η οποία αποφάσισε λίγο πριν ανοίξει το "Mystery Box" του σημερινού επεισοδίου να δηλώσει με μία μαντινάδα την απόλυτη βεβαιότητά της ότι μία θέση στον μεγάλο τελικό είναι δική της.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άφησε την ατάκα της νεαρής διαγωνιζόμενης να πέσει κάτω αναπάντητη και με μία μαντινάδα την συμβούλευσε να κρατήσει μικρό καλάθι γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να τα φέρει η ζωή καμιά φορά.

Η νεαρή Κρητικιά -που είναι γνωστή για το θάρρος και την αποφασιστικότητά της- απάντησε στο ίδιο ύφος, με την μαντινάδα της να αποκαλύπτει την σιγουριά της ότι και στα δύσκολα θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, με τον κριτή του Master Chef να συνεχίζει το πινγκ πονγκ με τις μαντινάδες, ωθώντας τους υπόλοιπους κριτές και διαγωνιζόμενους σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα.