Παρουσιαστής του Fox ομολόγησε ότι έχει να πλύνει τα χέρια του εδώ και δέκα χρόνια (vid)

Gazzetta team
Παρουσιαστής του Fox ομολόγησε ότι έχει να πλύνει τα χέρια του εδώ και δέκα χρόνια (vid)
Σε μία ομολογουμένως αηδιαστική παραδοχή προχώρησε ο παρουσιαστής του Fox News Πιτ Χέγκσεθ.

Ο επί χρόνια εργαζόμενος στον ειδησεογραφικό όμιλο των ΗΠΑ έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, Fox & Friends, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχθηκε ότι εδώ και μία δεκαετία δεν έχει πλύνει τα χέρια του ούτε μία φορά.

Στη συνέχεια ο Χέγκσεθ έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα αναφέροντας στον τηλεοπτικό αέρα πως τα «μικρόβια δεν είναι αληθινά», ενώ συνέχισε να προκαλεί εγκεφαλικά στους γιατρούς ανά τον κόσμο λέγοντας πως «αγαπημένη του συνήθεια είναι η κατανάλωση πίτσας που έχει μείνει εκτός ψυγείου για μία ημέρα».

Ο Χέγκσεθ δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει το όνομά του να φιγουράρει με αρνητικό πρόσημο στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ θεωρούνταν φαβορί για την θέση του υπουργού Βετεράνων.

Μία ημέρα αργότερα, ο Χέγκσεθ προσπάθησε να δικαιολογηθεί χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, υποστηρίζοντας ότι απλώς αστειευόταν, θεωρώντας παράλληλα ότι το θέμα πήρε διαστάσεις εξαιτίας της εμμονής των αντιπολιτευόμενων στον Τραμπ μέσων ενημέρωσης εναντίον του ομίλου Fox, που υποστηρίζει εμφανώς τον Πλανητάρχη και την πολιτική του ατζέντα.