Οι «Λάνθιμος Χούλιγκανς» φιλοξενήθηκαν επίσημα στον ANT1 και δήλωσαν έτοιμοι για «απόβαση στα Όσκαρ» (vids)

Gazzetta team
Οι «Λάνθιμος Χούλιγκανς» φιλοξενήθηκαν επίσημα στον ANT1 και δήλωσαν έτοιμοι για «απόβαση στα Όσκαρ» (vids)
Οι διαδικτυακοί «χούλιγκανς» του Έλληνα σκηνοθέτη κέρδισαν μία θέση στο κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού σταθμού, όπου εξέφρασαν τις προθέσεις τους για το επόμενο μεγάλο ραντεβού: την απονομή των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες.

Ίντερνετ γίνεται σιγά σιγά η πραγματικότητά μας, αν κρίνουμε από τις υπέροχες αποκαλύψεις που έκανε χτες ο ΑΝΤ1 στο βραδινό του δελτίο.

Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζετε, όμως ο Γιώργος Λάνθιμος όχι μόνο έχει σκληροπυρηνικούς οπαδούς, αλλά αυτοί έχουν δημιουργήσει και τον πρώτο σύνδεσμο οργανωμένων χούλιγκαν σκηνοθέτη στον κόσμο. Όλα αυτά, στην υπέροχη χώρα που λέγεται Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ του καναλιού έλαβε χώρα χτες το βράδυ, στα πλαίσια μιας ευρύτερης ενημέρωσης για την παρουσία του σκηνοθέτη στα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), τα οποία έχουν το status των βρετανικών Όσκαρ (ενώ τα αυθεντικά Όσκαρ είναι σε μόλις δύο εβδομάδες).

Εκεί ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προχωρήσει λίγο πιο πέρα από την βαρετή είδηση πως ο Λάνθιμος έσκισε στα BAFTA κερδίζοντας 7 βραβεία, και να μας μιλήσει για τους φανατικούς του υποστηρικτές: τους Λάνθιμος Χούλιγκανς, οι οποίοι στεγάζουν το σύνδεσμό τους σε μια FB σελίδα.

Μιλάμε για αυτήν εδώ τη σελίδα πάντα:

Οι οποίοι σύμφωνα με το κανάλι, είναι αυτοί που «υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και ετοιμάζουν ντου στο Kodak Theater του Λος Άντζελες». Μάλιστα, στον «αέρα» εμφανίστηκε κι ένας από τους εμπνευστές της σελίδας, έτσι ώστε να δώσει από πρώτο χέρι την ενημέρωση για τις επόμενες δράσεις των «Λάνθιμος Χούλιγκανς».

Έτσι, αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις των Λανθιμικών χουλιγκάνων, οι οποίοι πάνε «οργανωμένα στο εκτός έδρας παιχνίδι όπως κάθε οπαδός που σέβεται τον εαυτό του», ενώ αποκάλυψαν πως σε περίπτωση «ήττας» το Λος Άντζελες θα βρεθεί αντιμέτωπο με την οργή τους.

Δείτε το βίντεο:

Πάντως, να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τηλεοπτικός σταθμός επιλέγει να εισέλθει στον «κόσμο των διαδικτυακών τρολ», καθώς αλησμόνητο παραμένει το απίθανο ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, η οποία μετέδωσε είδηση «αλιευμένη» από το χιουμοριστικό site «Το Κουλούρι», με κύριο θέμα την «σύλληψη απατεώνα που πουλούσε κομμάτια χαρτιού κουζίνας ως αυθεντικό χαρτί υγείας».

Πηγή: Luben.tv