Γιαγιά νεογέννητου άλλαξε το όνομά του ενώ η μητέρα ήταν αναίσθητη από την καισαρική

Gazzetta team
Γιαγιά νεογέννητου άλλαξε το όνομά του ενώ η μητέρα ήταν αναίσθητη από την καισαρική
Τα «πάνω κάτω» έφερε μία πεισματάρα πεθερά στην Αγγλία, όταν αποφάσισε μόνη της να αλλάξει το όνομα του νεογέννητου εγγονού της, την στιγμή που η μητέρα του μωρού ήταν αναίσθητη από την νάρκωση.

Δεν έχει προηγούμενο η απόφαση μίας γυναίκας από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία άλλαξε το όνομα του νεογέννητου εγγονού της, λίγα λεπτά μόνο από την στιγμή που ήρθε στη ζωή κι ενώ η μητέρα του ανάρρωνε από την καισαρική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν όταν η απίστευτη Βρετανίδα γιαγιά θεώρησε αρκετά θηλυπρεπές το όνομα Φίνλεϊ που θα δινόταν στον εγγονό της, οπότε κι αποφάσισε από μόνη της και χωρίς να πάρει την έγκριση κανενός από τους δύο γονείς, να αλλάξει το όνομα του παιδιού και να το δηλώσει στο μαιευτήριο ως Φίνλαϊ.

Όπως ήταν βέβαια αναμενόμενο, μόλις συνήλθε η δύστυχη μητέρα έπεσε από τα σύννεφα με την απόφαση της πεθεράς της, καθώς το όνομα που δηλώνεται στα μαιευτήρια θεωρείται και το επίσημο όνομα των νεογέννητων, ενώ χρειάζονται πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αλλάξει εκ νέου.

Σε δύσκολη, όμως, θέση ήρθε κι ο άντρας του ζευγαριού και γιος της απίθανης γιαγιάς, ο οποίος παραδέχθηκε πως η μητέρα του τον είχε προϊδεάσει για την πράξη της, ωστόσο δεν θεώρησε πιθανό ότι θα πραγματοποιούσε την απειλή της...