Γερμανίδες αστυνομικοί κάνουν στριπτίζ και ποζάρουν προκλητικά μέσα σε σχολή αστυνομίας (vid)

Gazzetta team
Γερμανίδες αστυνομικοί κάνουν στριπτίζ και ποζάρουν προκλητικά μέσα σε σχολή αστυνομίας (vid)
H δημοσιοποίηση του βίντεο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, καθώς οι επίμαχες αποκαλύψεις γίνονται εντός του χώρου της σχολής αστυνομίας, όπου φοιτούν οι πρωταγωνίστριες της υπόθεσης.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο, που απεικονίζει αρκετές δόκιμες γυναίκες αστυνομικούς από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής Bautzen της Σαξονίας να χορεύουν, να γδύνονται και να ποζάρουν μέσα στους χώρους της αστυνομικής σχολής όπου φοιτούν.

Το επίμαχο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την γερμανική εφημερίδα Bild κι όπως είναι φυσικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων μεταξύ πολιτών αλλά και των προϊσταμένων τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Bild, το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών του 2018, ενώ στο backround του βίντεο ακούγεται το γνωστό τραγούδι της Fergie "London Bridge".

Το βίντεο ξεκινάει με την «υποδοχή» των δόκιμων αστυνομικών από μία καλλίγραμη ένστολη, ενώ στην συνέχεια οι πρωταγωνίστριες ξεκινούν να βγάζουν τα ρούχα τους και να ποζάρουν σε λάγνες στάσεις μπροστά στην κάμερα.

Από την πλευρά του, ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας της Σαξονίας προσπάθησε να ρίξει τους τόνους αναφέροντας πως «η μετριοπάθεια και η αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να παραμείνουν βασικές αρετές για τους επίδοξους αστυνομικούς ακόμα και σ' έναν κόσμο των social media», ενώ η αστυνομική διεύθυνση της με ανάρτησή της στο Twitter έκανε λόγο για «ιδιωτικό βίντεο, η δημοσιοποίηση του οποίου θα μπορούσε να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις».