Βούτηξε στην παγωμένη λίμνη Μίσιγκαν για να σώσει το εννιά μηνών κουτάβι του και σώθηκαν την τελευταία στιγμή (vid)

Gazzetta team
Βούτηξε στην παγωμένη λίμνη Μίσιγκαν για να σώσει το εννιά μηνών κουτάβι του και σώθηκαν την τελευταία στιγμή (vid)
Ένας νεαρός κάτοικος του Σικάγο, που είδε το κουτάβι του να πέφτει στα παγωμένα νερά της λίμνης, δεν το σκέφτηκε στιγμή και κατάφερε να σώσει τη ζωή του «φίλου», θέτοντας σε κίνδυνο και τη δική του ζωή.

Μάρτυρες της αστείρευτης και σχεδόν αυτοκτονικής αγάπης ενός νεαρού άντρα για το μόλις εννιά μηνών κουτάβι του έγιναν αστυνομικοί και πολίτες στο Σικάγο, όταν είδαν τον άντρα να βουτάει χωρίς δεύτερη σκέψη στα παγωμένα νερά της λίμνης Μίσιγκαν που βρέχει την μητρόπολη του Ιλινόις, όταν το σκυλί βρέθηκε μέσα στο νερό.

Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή εξαιτίας του Polar Vortex παραλίγο να αποβούν μοιραίες τόσο για τον άντρα όσο και για το κουτάβι του, καθώς από την στιγμή που βρέθηκε στο νερό είχε μόλις λίγα λεπτά της ώρας για να βγει σώος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έβρισκε τον θάνατο εξαιτίας της υποθερμίας.

Για καλή τύχη και των δύο, περαστικοί ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές της πόλης, με αρκετούς αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο και τελικά να καταφέρνουν να ανασύρουν και τους δύο σώους, παγωμένους αλλά αβλαβείς.

Όπως φαίνειται και στην καταγραφή από κάμερα αστυνομικού, ο άντρας ακόμα κι αφού κατάφερε να βγει από την παγωμένη λίμνη, πονούσε αφόρητα λόγω του ψύχους, αδυνατώντας ακόμα και να ανασάνει κανονικά.

Τελικά, διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου αναρρώνει από την περιπέτειά του, όπως και το μικρό κουτάβι του, με το περιστατικό να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποκομίζοντας τα αποθεωτικά σχόλια χιλιάδων χρηστών για το θάρρος, τον αλτρουισμό και την γενναιότητα που επέδειξε για να σώσει τη ζωή του καλύτερού του φίλου.