Έβαλε ολοκαίνουργιο Playstation 4 σε σακούλα φρούτων και το αγόρασε για μόλις 9 ευρώ

Gazzetta team
Έβαλε ολοκαίνουργιο Playstation 4 σε σακούλα φρούτων και το αγόρασε για μόλις 9 ευρώ
Ένας νεαρός Γάλλος αφού ξεγέλασε τους πάντες αγοράζοντας ένα ολοκαίνουργιο PlayStation 4 έναντι μόλις 9 ευρώ, συνελήφθη αφού προσπάθησε να επαναλάβει το «κατόρθωμά» του σε σούπερ μάρκετ του Μονπελιέ.

Ένας έφηβος στη Γαλλία συνελήφθη αφού προσπάθησε να πληρώσει μόλις... 9 ευρώ για ένα PlayStation 4 στο αυτόματο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ.

Ο 19χρονος πήρε την κονσόλα παιχνιδιών και κόλλησε πάνω της μια νέα ετικέτα την οποία προμηθεύτηκε από το τμήμα φρούτων και λαχανικών.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στο Μονπελιέ στην ανατολική Γαλλία, ενώ ο νεαρός που ονομάζεται Αντέλ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο 19χρονος αφού επέλεξε τη συσκευή από το τμήμα ηλεκτρονικών ειδών την πήρε στο τμήμα φρούτων και την ζύγιζε. Έπειτα κόλλησε ένα αυτοκόλλητο στην τσάντα με τη χαμηλή τιμή και πήγε τη συσκευή στο ταμείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας L'est Republicain, ο 19χρονος πώλησε αργότερα την κονσόλα για 100 ευρώ (η κανονική του τιμή φτάνει περίπου τα 350 ευρώ), καθώς ήθελε να αγοράσει ένα εισιτήριο τρένου για τη Νίκαια, την πατρίδα του στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Ο έφηβος έκανε το τέχνασμα με επιτυχία μια φορά και σκέφτηκε ότι θα λειτουργήσει ξανά, οπότε και επέστρεψε στο σούπερ μάρκετ. Αλλά αυτή τη φορά οι άντρες της ασφάλειας τον ανακάλυψαν όταν πήγε στο αυτόματο ταμείο.

Το PlayStation 4 είναι μια όγδοη γενιά κονσόλας παιχνιδιών βίντεο που αναπτύχθηκε από τη Sony ως προκάτοχος του PS3.

Πηγή: reader.gr