MasterChef: Άρχισε να μιλάει για το «χαρούμενο κρέας» κι είχε ετοιμάσει... ψάρι (vid)

Gazzetta team
MasterChef: Άρχισε να μιλάει για το «χαρούμενο κρέας» κι είχε ετοιμάσει... ψάρι (vid)
Μπορεί να ανέλυε επί ώρα στους κριτές τα θετικά του «χαρούμενου κρέατος» αλλά η απόφασή του να ετοιμάσει... ψάρι αποδείχθηκε καταστροφική.

Τις εντυπώσεις αλλά μόνο αυτές κατάφερε να «κλέψει» ένας διαγωνιζόμενος στο MasterChef, καθώς μπορεί επί ώρα να ανέλυε τις ευεργετικές ιδιότητες του «χαρούμενου κρέατος», ωστόσο το πιάτο που επέλεξε να ετοιμάσει στους κριτές δεν περιείχε ίχνος κρέατος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης από τα Χανιά παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος μπροστά στους τρεις κριτές, όμως το πιάτο που ετοίμασε αλλά κι η ανάλυση που συνόδευε την παρουσίασή του δεν κατάφεραν να πείσουν την κριτική επιτροπή, με τον διαγωνιζόμενο να παίρνει νωρίς τον δρόμο της επιστροφής, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι κανείς από τους κριτές δεν είπε το παραμικρό για το πιάτο του.

Ο διαγωνιζόμενος προσπάθησε να κερδίσει τους κριτές με την «φιλοσοφία» του σχετικά με το «χαρούμενο κρέας» και τα σχεδόν αμαγείρευτα λαχανικά, όμως οι ικανότητές του αλλά κι ευφράδειά του δεν κατάφεραν να του δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού μαγειρικής.

Μάλιστα, σε μία δόση αυτοσαρκασμού, κι ο ίδιος αντιλήφθηκε το «παράπτωμά» του, καθώς επί αρκετά λεπτά ανέλυε την γνώμη του για το κρέας που δεν έχει υποστεί επεξεργασία, όμως η απόφασή του να μαγειρέψει τελικά ένα φαγκρί, μάλλον δεν εντυπωσίασε τους τρις κριτές, οι οποίοι και του έδειξαν την άγουσα για τα «αποδυτήρια».