Τσιτσιπάς – Ναδάλ: «Άνω κάτω» η Μελβούρνη από τους Τσιτσιπάς Χούλιγκανς!

Gazzetta team
Τσιτσιπάς – Ναδάλ: «Άνω κάτω» η Μελβούρνη από τους Τσιτσιπάς Χούλιγκανς!
Στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά και ο καλύτερος λογαριασμός που έχουμε δει στο Facebook εδώ και πολύ καιρό!

Πως θα ήταν άραγε αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μαζί του μερικές δεκάδες «καλόπαιδα»; Ξέρετε, από εκείνα τα παιδιά που δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ το ίδιο το άθλημα, αλλά τα παρατράγουδα. Μπάχαλα, επεισόδια, ντου σε αντιπάλους οπαδούς και όλα αυτά τα ωραία που βλέπουμε στα ελληνικά και όχι μόνο γήπεδα;

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν στο Facebook έχει γίνει Viral ένας λογαριασμός με το όνομα Τσιτσιπάς Χούλιγκανς, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια τρομερή σε έμπνευση και εκτέλεση προσπάθεια κάποιων να εξισώσουν το τένις με το... ποδόσφαιρο!

Και όλο αυτό είναι τρομερά αστείο καθώς το τένις ως γνωστόν είναι πιο.. ευγενές άθλημα από το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, αλλά οι άνθρωποι πίσω από τον λογαριασμό αυτόν πέτυχαν το απόλυτο: μας έκαναν να φανταστούμε πως θα ήταν αν ο Στέφανος στο... εκτός έδρας ματς στη μακρινή Αυστραλία είχε μαζί του και μια εκδρομή από την Ελλάδα με οπαδούς έτοιμους για όλα;

Απολαύστε υπεύθυνα:

«ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΒΛΟΥΡΝΗ. ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 23.00. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΡΑΚΕΤΕΣ. ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΒΗ ΤΗΣ ΡΑΚΕΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΠ ΝΕΞΤ ΤΖΕΝ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ή Ο Τ2ΖΟΝΙ ΣΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Π@@ΤΣΑ Π@@ΤΣΑ Π@@ΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.

ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΒΛΟΥΡΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ Ή ΣΤΗ ΛΥΩΝ, ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ, ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΣΚΑΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΝΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΗΤ ΣΑΜΠΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΝΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΣΕΤ. ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ITF MAFIA ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΟΥΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟΥ Γ@Μ@ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΜΠΟΛ ΜΠΟΙΖ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΕ ΦΟΣΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΒΛΟΥΡΝΗ ΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΡΩΠΟ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΝΑΔΑΛ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΕΠΟΠΤΗ Γ@Μ@ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ»

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΔΑΛ ΕΔΩ!