Πατέρας - «μύθος» έκανε spoil στην πρόταση γάμου στην κόρη του με πλακάτ που έγραφε «Πες όχι» (pics)

Gazzetta team
Πατέρας - «μύθος» έκανε spoil στην πρόταση γάμου στην κόρη του με πλακάτ που έγραφε «Πες όχι» (pics)
Κάποιος είχε διαφορετική γνώμη...

Όλοι γνωρίζουν πως ο δεσμός μεταξύ πατέρα και κόρης είναι ιδιαίτερος. Σπάνια ο πατέρας μπορεί να δεχτεί πως το «κοριτσάκι» του μεγάλωσε κι ακόμα περισσότερο πως πρόκειται να παντρευτεί.

Άλλωστε, στα μάτια του πατέρα, κανένας γαμπρός δεν είναι αρκετά καλός.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο Λιβάι Μπλις έκανε πρόταση γάμου στη φίλη του Άλισον Μπάρον, επιλέγοντας ένα σημείο ανάμεσα στα βουνά της Νεβάδα, ώστε οι φωτογραφίες να είναι τέλειες.

Και ήταν - εκτός από την ...εισβολή του πατέρα της Μπάρον, Τζέικ, που εμφανίζονταν στο παρασκήνιο, κρατώντας μια πινακίδα που συμβούλευε την κόρη του να πει «Όχι».

Είπε στο BuzzFeed ότι ο αρραβωνιαστικός και ο πατέρας της είναι στην πραγματικότητα «πολύ κοντά» κι «έχουν πάει σε πολλά ταξίδια παίζουν τένις, κάνουν μαζί ιππασία, ποδήλατο κι άλλες δραστηριότητες».

Και σύμφωνα με την Άλισον, το photobomb του πατέρα της έβαλε χιούμορ στη συναισθηματική στιγμή, με αποτέλεσμα εκείνη να σταματήσει να κλαίει από την ευτυχία και να ξεκινήσει να «γελάει».

Η Άλισον μοιράστηκε τις χιουμοριστικές φωτογραφίες της δέσμευσης της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.

Στην ανάρτηση του ζευγαριού οι χρήστες των Μέσων έδιναν τα συγχαρητήριά τους, ενώ πολλοί σημείωναν ότι οι μπαμπάδες τους θα κάνουν πιθανώς κάτι παρόμοιο.

Η Άλισον όχι μόνο αρραβωνιάστηκε, αλλά συνεχίζει να ξαναζεί την ευτυχισμένη στιγμή- καθώς οι φωτογραφίες του ζευγαριού έχουν γίνει viral, λαμβάνοντας πάνω από 220.000 likes.

«Έβλεπα πάντα μικρά πράγματα όπως αυτό στο Twitter και τώρα είμαι εγώ. Ήταν επίσης μια από τις καλύτερες μέρες μου, γι 'αυτό είμαι χαρούμενη που το ξαναζώ», δήλωσε η Άλισον στο BuzzFeed.