Αυτό είναι το σκυλί που όλοι νομίζουν ότι πρόκειται για... άγαλμα (pics & vid)

Gazzetta team
Αυτό είναι το σκυλί που όλοι νομίζουν ότι πρόκειται για... άγαλμα (pics & vid)
Μπροστά σε ένα αρκετά δύσκολο δίλημμα βρίσκονται οι καθημερινοί επισκέπτες του σπιτιού μίας νεαρής κοπέλας από τις Φιλιππίνες, καθώς το σκυλί που έχει σαν κατοικίδιο περισσότερο μοιάζει με κάποιο γλυπτό παρά με ζωντανό οργανισμό.

Κι αυτό διότι το εξαιρετικά σπάνιο είδος του εν λόγω τετράποδου προκαλεί σύγχυση κι ερωτηματικά σε όσους τύχει να διασταυρωθούν μαζί του.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Το ενός έτους σκυλί, που ακούει στο όνομα Piper, αποτελεί μέλος μίας αρκετά δυσεύρετης ράτσας σκύλων, που έχουν τις ρίζες της στο Μεξικό, ενώ το γεγονός που προξενεί την μεγαλύτερη εντύπωση και συνακόλουθα και το μεγαλύτερο μπέρδεμα είναι η ολοκληρωτική απουσία τριχώματος.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός με συναρπαστικές αγορές

Η Piper αγοράστηκε πριν από περίπου 8 μήνες από την νεαρή Φιλιππινέζα, η οποία δηλώνει τρισευτυχισμένη για την επίλογή της, καθώς η Piper όχι μόνο είναι παράδειγμα υπακοής κι αφοσίωσης αλλά της χαρίζει συχνά πυκνά την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, καθώς πολλοί είναι όσοι την σταματούν στον δρόμο, ρωτώντας λεπτομέρειες για το σκυλί.

Sandra thought people were joking when they asked if Piper was a statue. Credit: Caters

Μάλιστα, η Σάντρα Πινέδα αποφάσισε να τρολάρει όσους επισκέπτονται την κατοικία της στα προάστια της πόλης Κεζόν, καθώς δεν τους αναφέρει ότι έχει σκύλο, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστεύουν ακράδαντα ότι το σκυλί δεν είναι πράγματι ζωντανό αλλά πρόκειται για άγαλμα...

Πληροφορίες: ladbible.com