Ζευγάρι επικοινωνούσε μέσω Google translate αφού κανείς δεν μιλούσε την γλώσσα του άλλου (pics)

Gazzetta team
Ζευγάρι επικοινωνούσε μέσω Google translate αφού κανείς δεν μιλούσε την γλώσσα του άλλου (pics)
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία καταπληκτική ιστορία αγάπης δύο νέων από την Ιταλία και την Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, παρά το γεγονός ότι αδυνατούσαν να συνεννοηθούν καθώς κανείς δεν ΄ληξερε την γλώσσα του άλλιυ.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια σε ένα φεστιβάλ τέκνο μουσικής στην Ίμπιζα της Ισπανίας, όταν η 25χρονη Κλόε Σμιθ από την Μεγάλη Βρετανία συνάντησε τον 23χρονο Ντανιέλε Μαρίσκο από την Νάπολι, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο δημοφιλές τουσριστικό θέρετρο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι δύο τους αμέσως ένιωσαν την σύνδεση μεταξύ τους, όμως υπήρχε ένα βασικό πρόβλημα που δεν τους επέτρεπε την επικοινωνία, καθώς η Κλόε μιλούσε μόνο αγγλικά κι ο Ντανιέλε μόνο την μητρική του γλώσσα.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Την λύση στο πρόβλημα αυτό ήρθε να δώσει η τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα ο αυτόματος μεταφραστής της Google, με το ερωτευμένο ζευγάρι να περνάει ατελείωτες ώρες πάνω από κινητά κι υπολογιστές, προσπαθώντας να εξηγήσουν ο ένας στον άλλον τις σκέψεις και τα όνειρά τους.

Τελικά, η τεχνολογία έκανε για τα καλά το «θαύμα» της, καθώς ακόμα και με αυτόν τον τρόπο οι δύο νέοι έγιναν αχώριστοι με αποτέλεσμα λίγους μήνες αργότερα να πάρουν την απόφαση να ζήσουν μαζί στη βρετανική πρωτεύουσα και πλέον να ονειρεύονται μαζί το μέλλον τους, με τον γάμο να βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.