Οι Dark Overlord απειλούν οτι θα αποκαλύψουν ποιοι κρύβονται πίσω από την 11η Σεπτεμβρίου (pics & vids)

Gazzetta team
Οι Dark Overlord απειλούν οτι θα αποκαλύψουν ποιοι κρύβονται πίσω από την 11η Σεπτεμβρίου (pics & vids)
Η συγκεκριμένη ομάδα χάκαρε τα αρχεία της ασφαλιστικής εταιρίας «Hiscox» όπου υποστηρίζει οτι υπήρχαν στοιχεία για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Όσοι λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας, δεδομένα θα έχουν ακούσει για αυτή που υποστηρίζει οτι η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους ήταν... δουλειά εκ των έσω. Ήταν σχεδιασμένη δηλαδή, για άγνωστους λόγους, από Αμερικάνους που θα έβγαιναν κερδισμένοι από ένα τέτοιο περιστατικό.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Κάτι που φαίνεται να πιστεύει και μία ομάδα από χάκερ που έχει το όνομα «Dark Overlord», η οποία εδώ και μερικές μέρες απειλεί οτι θα αποκαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την επίθεση, αφήνοντας υπόνοιες για εταιρίες όπως η Hiscox Syndicates Ltd, η Lloyds of London, και η Silverstein Properties.

Συγκεκριμένα, με ένα μήνυμα που πόσταρε στο Pastebin, υποστηρίζει οτι έχουν στην κατοχή τους χιλιάδες έγγραφα τα οποία θα δημοσιοποιήσουν αν δεν πληρωθούν από τις εταιρίες που εμπλέκονται.

«Η Hiscox Syndicates Ltd και η Lloyds of London είναι από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές. Ασφαλίζουν τα πάντα από μικρής αξίας αντικείμενα μέχρι και μεγάλες δομές, όπως το World Trade Center», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια έλεγε: «Αν είσαι ένας από τους δεκάδες δικηγορικούς συνεργάτες που συμμετείχαν στην υπόθεση ή ο πολιτικές που συμμετείχε ή ο οργανισμός επιβολής νόμου που συμμετείχε στις έρευνες, η εταιρίας διαχείρισης ακινήτων, η τράπεζα επενδύσεων, ένας απλός πελάτης, ένας παγκόσμιος ασφαλιστής, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο mail και να ζητήσεις απόσυρση των εγγράφων. Για να γίνει, θα πρέπει να μας πληρώσεις».

Μετά από λίγες μέρες, το μήνυμα αυτό διαγράφηκε, όμως πλέον έχει φτιαχτεί ένας λογαριασμός στο Twitter που ανεβάζει σχετικά μηνύματα.

«Θα δώσουμε πολλές απαντήσεις για τις θεωρίες της 9/11 μέσω των 18.000 μυστικών εγγράφων που διέρρευσαν από την Hiscox Syndicates Ltd και άλλες εταιρίες», μεταξύ των οποίων και η Delta Airlines.

Η πρώτη μάλιστα, επιβεβαίωσε πως τον περασμένο Απρίλιο δέχθηκε κυβερνοεπίθεση μία νομική εταιρία που έχει αναλάβει υποθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ξεκαθαρίζοντας όμως οτι το σύστημά της, δεν επηρεάστηκε.

Πάντως το Twitter εδώ και λίγες μέρες έχει κλείσει τον συγκεκριμένο λογαριασμό.