Η απόλυτη μεταμόρφωση: Έχασε 57 κιλά και απέκτησε εμφάνιση μοντέλου (pics)

Gazzetta team
Η απόλυτη μεταμόρφωση: Έχασε 57 κιλά και απέκτησε εμφάνιση μοντέλου (pics)
H διακοπές που έκανε πριν από 3 χρόνια και οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν, αποτέλεσαν την αφορμή που έψαχνε για να ξεκινήσει η μεταμόρφωσή της.

Η παχυσαρκία είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου και το παράδειγμα της Niamah Haddow μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όσους ψάχνουν κίνητρο, προκειμένου να αποκτήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Το 2015 λοιπόν, η 21χρονη τότε κοπέλα είχε πάει ταξίδι στην Φλόριντα μαζί με το αγόρι της, το οποίο μπορεί να εξελίχθηκε σε εφιάλτη αλλά αποτέλεσε την αφετηρία ενός μαγικού ταξιδιού.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λίβερπουλ – Αρσεναλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ζυγίζοντας 120 κιλά και χωρίς να είναι και ιδιαίτερα ψηλή στα αεροπλάνα έπαιρνε τις μεγάλες θέσεις, αλλά η ζώνη δεν μπορούσε να κλείσει γύρω από την μέση της. Το μεγάλο βάρος, της δημιουργούσε προβλήματα στα πόδια και γενικώς, οι διακοπές της αυτές μόνο χαρούμενες δεν ήταν...

Λίγες μέρες μετά από την επιστροφή στο σπίτι της, την επισκέφτηκε η μητέρα της που είχε να την δει περίπου ένα χρόνο. Μόλις την είδε σοκαρίστηκε και της εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τυχόν προβλήματα υγείας που ενδεχομένως να της εμφανιστούν.

Αυτό ήταν... Η Niamah Haddow αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα στην ζωή της. Από τα γλυκά, τα μακαρόνια και την ανθυγιεινή διατροφή, πέρασε στα φρέσκα υλικά, στην κολύμβηση και στο τρέξιμο 5 χιλιομέτρων καθημερινά.

Το πρόβλημα αυτά μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα πλέον να ζυγίζει 57 κιλά λιγότερο και να έχει αποκτήσει διαστάσεις και εμφάνιση μοντέλου.