Εκπληκτικός σέρφερ «καβαλάει» πελώριο κύμα και βγαίνει σαν... κύριος (vids)

Gazzetta team
Εκπληκτικός σέρφερ «καβαλάει» πελώριο κύμα και βγαίνει σαν... κύριος (vids)
Με κομμένη την ανάσα εκατοντάδες λουόμενοι και σέρφερ σε παραλία του Μανάους της Βραζιλίας παρακολούθησαν έναν ακόμη άθλο του Βρετανού σέρφερ Τομ Μπάτλερ, ο οποίος κατάφερε να δαμάσει ένα τεράστιο κύμα.

Ο Βρετανός λάτρης των water sports αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην βραζιλιάνικη ακτή του Ατλαντικού, η οποία την περίοδο αυτή, «φιλοξενεί» χιλιάδες σέρφερ οι οποίοι συγκεντρώνονται από κάθε γωνιά της υφηλίου για να αναμετρηθούν με τα γιγαντιαία κύματα που εμφανίζονται στην περιοχή και μερικά από αυτά ξεπερνούν σε ύψος τα 20 και τα 25 μέτρα.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο Μπάτλερ φαίνεται στο βίντεο να «δαμάζει» ένα κύμα 20 σχεδόν μέτρων, το οποίο το ακολουθεί με τεράστια ταχύτητα. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο Βρετανός σέρφερ εξαφανίζεται από το οπτικό πεδίο των θεατών για να επιστρέψει με εμφατικό τρόπο κι ως θριαμβευτής λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Πάντως, να σημειωθεί πως παρά την εξαιρετική του επίδοση ο Μπάτλερ δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Βραζιλιάνου Ροντρίγκο Κόσα, ο οποίος το 2017 «δάμασε» ένα κύμα 24,76 μέτρων στις ακτές της Πορτογαλίας.