O 16χρονος που συμμετείχε στο «πάρτι των οργιών επέστρεψε σπίτι του και δηλώνει ερωτευμένος (pics & vid)

Gazzetta team
O 16χρονος που συμμετείχε στο «πάρτι των οργιών επέστρεψε σπίτι του και δηλώνει ερωτευμένος (pics & vid)
Εκστασιασμένος και γεμάτος καινούργιες... παραστάσεις επέστρεψε σπίτι του ένας 16χρονος από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει μία θέση στον πολυήμερο πάρτι των οργιών που διοργανώθηκε στη Βενεζουέλα πριν μερικές ημέρες.

Ο νεαρός με καταγωγή από την Χιλή, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την συμμετοχή του στο πάρτι, κοροϊδεύοντας τον πατέρα του κι αποσπώντας του την πιστωτική του κάρτα με πρόφαση την αγορά ενός video game, επέστρεψε στην βάση του κι όπως δηλώνει «τίποτα δεν πρόκειται να είναι ξανά το ίδιο για εκείνον», μετά τις «θερμές» ημέρες και νύχτες που έζησε στις ακτές της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Ο Μπράιαν, όπως ονομάζεται ο νεαρός, κατάφερε τελικά να πείσει τον πατέρα του να του επιτρέψει να μεταβεί μέχρι το «νησί του σεξ», όπου επιδόθηκε σε συνεχείς ερωτικές περιπτύξεις με τις καλλίγραμμες οικοδεσπότριες, με την συνοδεία αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, για τρία συνεχή μερόνυχτα, με τον 16χρονο να δηλώνει ερωτευμένος με μία εκ των παρτενέρ του και να εμφανίζεται αποφασισμένος να την ξανασυναντήσει και να την παντρευτεί.

Σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Μπράιαν φαίνεται αγκαλιά με αιθέριες υπάρξεις, ενώ σε άλλα επίμαχα καρέ εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος με μερικούς από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτι των οργίων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η συμμετοχή του ήταν νόμιμη καθώς ο νεαρός διέθετε την συναίνεση του πατέρα του, ενώ πλέον ο wanna be Καζανόβας βρίσκεται στην αναζήτηση της Βραζιλιάνας Αντρέα, η οποία του «πήρε τα μυαλά»...

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.