H αποτυχημένη προσπάθεια ενός τύπου να κλέψει στο ξυστό και να κερδίσει 200.000 (pics)

Gazzetta team
H αποτυχημένη προσπάθεια ενός τύπου να κλέψει στο ξυστό και να κερδίσει 200.000 (pics)
Ο 56χρονος επιμένει πως το λάθος είναι της εταιρίας, όμως αυτή δεν το παραδέχεται και λέει πως ο πατέρας τεσσάρων παιδιών «διόρθωσε» μόνος του ένα γράμμα.

Όλοι θα θέλαμε να κερδίσουμε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, αλλά ένας τύπος στην Αγγλία είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η εταιρία που είναι υπεύθυνη για κάτι ανάλογο με το ελληνικό σκρατς.

Ο Έρικ Γουόκερ λοιπόν αγόρασε το Pharaoh's Fortune card και σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος, βρήκε τον συνδυασμό που απαιτείται, προκειμένου να κερδίσει 200.000 λίρες. Υπήρχαν όμως κάποιες ενστάσεις, καθώς στο Ε5 φαίνεται να υπήρχε παρέμβαση...

Τι εννοούμε; Η Camelot που τα εκδίδει, υποστηρίζει οτι το κανονικό ήταν F5 και προστέθηκε μία γραμμή στο κάτω μέρος για να μοιάζει με E5. Μάλιστα προκειμένου να καλυφθούν τα... ίχνη, το συγκεκριμένο σημείο είχε σκιστεί ξυστεί λίγο παραπάνω.

«Δεν έχω κλέψει. Έχω κερδίσει 200.000, αλλά προσπαθούν να με κοροϊδέψουν για να μου δώσουν τα λεφτά. Θέλουν να μου πουν οτι το F άλλαξε και έγινε Ε, αλλά εγώ το αγόρασα και το έξυσα. Δεν το έφτιαξα. Δεν προσπαθώ να κλέψω.

Αν υπάρχει τυπογραφικό πρόβλημα, είναι θέμα της εταιρίας και πρέπει να πληρώσει. Δεν έχει καμία σχέση με εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Από την πλευρά της Camelot, ένας εκπρόσωπος είπε: «Σύμφωνα με την φωτογραφία που μας έστειλαν, μπορέσαμε να εξετάσουμε μέσω του συστήματός μας το συγκεκριμένο κομμάτι και διαπιστώσαμε οτι ήταν F και όχι E».