Βρήκε έναν σκελετό στο υπόγειό του και αποδείχτηκε οτι ήταν του πατέρα του (pics & vid)

Gazzetta team
Βρήκε έναν σκελετό στο υπόγειό του και αποδείχτηκε οτι ήταν του πατέρα του (pics & vid)
Μετά από 57 χρόνια, βρέθηκε η σωρός του Τζορτζ Κάρολ, ο οποίος είχε μυστηριωδώς εξαφανιστεί το 1961, χωρίς ποτέ κανείς να μάθει τι πραγματικά είχε συμβεί.

Κοντά στην λύση του βρέθηκε ένα μυστήριο που ταλαιπωρούσε για 57 ολόκληρα χρόνια μία οικογένεια στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης...

Το 1961 λοιπόν, ο Τζορτζ Κάρολ με την γυναίκα και τα παιδιά του, είχαν μόλις μετακομίσει στο νέο τους σπίτι, όταν ξαφνικά μία μέρα ο πατέρας εξαφανίστηκε, χωρίς κανείς να ξέρει τι του είχε συμβεί.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Το «έφυγε για να πάει κάπου» που τους είπε η μητέρα τους, ουδέποτε τα έπεισε και όσο περνούσε ο καιρός άρχισαν να ψάχνουν όλο και περισσότερο την υπόθεση. Ρώτησαν γείτονες, έψαχναν κάποιο στοιχείο στο σπίτι και γενικώς έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να βρουν απαντήσεις.

Ο μικρός της οικογένειας, ο Μίτσελ Κάρολ, ο οποίος τότε ήταν μόλις 8 μηνών, θεωρούσε οτι η απάντηση βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού. Εκεί ξεκίνησε να ψάχνει, φτάνοντας στο σημείο να γκρεμίζει τοίχους και να σκάβει το έδαφος.

Πριν από λίγο καιρό, το προαίσθημά του αυτό επιβεβαιώθηκε, καθώς βρήκε έναν ανθρώπινο σκελετό. Αμέσως φώναξε τις αρχές και ακολούθησαν οι απαραίτητες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως όντως άνηκε στον πατέρα του, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από πολλά χρόνια.

«Στο μυαλό μου, πάντα θεωρούσα οτι θα έβρισκα κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενος που τελείωσε και δεν θα χρειάζεται να γκρεμίζω άλλο το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος που πατέρας μου δεν είναι σε μία τρομακτική τρύπα πλέον. Νιώθω οτι έχει αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς σταματήσαμε κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το τέλειο έγκλημα», είπε μεταξύ άλλων.