Οι άνθρωποι που βοήθησαν ζευγάρι να κάνει σεξ στην κορυφή της Πυραμίδας του Χέοπα συνελήφθησαν (vid)

Gazzetta team
Οι άνθρωποι που βοήθησαν ζευγάρι να κάνει σεξ στην κορυφή της Πυραμίδας του Χέοπα συνελήφθησαν (vid)
Δύο τουρίστες θεώρησαν ιδανικό μέρος την κορυφή της Πυραμίδας του Χέοπα για να κάνει σεξ, όχι όμως και οι αρχές που προχώρησαν σε συλλήψεις.

Ένας καμηλιέρης και μια νεαρή γυναίκα συνελήφθησαν στην Αίγυπτο, καθώς διευκόλυναν την πρόσβαση σε μια πυραμίδα, σε ένα ζευγάρι που πρωταγωνιστεί σε τολμηρές φωτογραφίες, τις οποίες έβγαλε εκεί, προκαλώντας την κατακραυγή στη χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο επισκέπτες προέβησαν και σε σεξουαλικές πράξεις στην κορυφή της πυραμίδας.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο Δανός φωτογράφος Αντρέας Χβιντ έδωσε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα φωτογραφίες του ιδίου ενώ είναι γυμνός, συντροφιά με μια φίλη του, τα χαρακτηριστικά της οποίας δεν διακρίνονται έπειτα από τεχνική επεξεργασία των φωτογραφικών στιγμιότυπων. Οι δυο τους βρίσκονται, όπως φαίνεται, στις πυραμίδες της Γκίζας.

«Η έρευνα οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο καμηλιέρης των πυραμίδων, ηλικίας 54 ετών, εμπλέκεται, καθώς φέρεται να βοήθησε τους Δανούς να εισέλθουν στον χώρο τη νύχτα της 29ης Νοεμβρίου με αντάλλαγμα το ποσό των 4000 αιγυπτιακών λιρών (200 ευρώ)», αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Παράλληλα, μια γυναίκα 31 ετών, που έφερε σε επαφή το ζευγάρι με τον καμηλιέρη, συνελήφθη επίσης. Σύμφωνα με το υπουργείο, γνώρισε τους Δανούς μέσω του Διαδικτύου.

Ο οδηγός της καμήλας και η γυναίκα παραδέχθηκαν τα γεγονότα και θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα, προσθέτει το δικαστήριο.

Εκτός των φωτογραφιών, ένα βίντεο, με πρωταγωνιστές το ίδιο ζευγάρι, τον φωτογράφο και τη φίλη του, αναρτήθηκε στο YouTube την 8η Δεκεμβρίου. Εκεί διακρίνεται το ζευγάρι να κατεβαίνει από μια πυραμίδα, μέσα στο σκοτάδι. Κατόπιν η γυναίκα, με την πλάτη στο φακό, αρχίζει να γδύνεται.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει έως σήμερα 4,5 εκατομμύρια προβολές.

Τουρίστες σκαρφάλωσαν στην Πυραμίδα του Χέοπα για να κάνουν σεξ στην κορυφή της (vid)

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα και το βίντεο πυροδότησαν μια διαμάχη στην Αίγυπτο, καθώς ορισμένοι έκριναν πως στις σκηνές αποτυπώνονται παράνομες ενέργειες, ασεβείς προς την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας.

Ο υπουργός Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου Χάλεντ ελ Ενάνι είχε κάνει λόγο για «πορνογραφικό βίντεο» και «παραβίαση των κανόνων δημόσιας ηθικής». Είχε διαβεβαιώσει ότι οι Αιγύπτιοι που ήταν υπεύθυνοι για το σκάνδαλο, θα τιμωρηθούν.

Σε μια συνέντευξη στη δανέζικη εφημερίδα, ο Χβιντ, ηλικίας 23 ετών, εξήγησε ότι: «Ονειρευόταν εδώ και πολλά χρόνια να ανέβει σε αυτήν τη μεγάλη πυραμίδα. Η ιδέα μιας γυμνής φωτογράφισης υπήρχε επίσης εδώ και καιρό».