Deal: Ο Πατρινός που τίναξε την μπάνκα στον αέρα και κέρδισε 60.000 ευρώ (vid)

Gazzetta team
Deal: Ο Πατρινός που τίναξε την μπάνκα στον αέρα και κέρδισε 60.000 ευρώ (vid)
Πρόωρα Χριστούγεννα θα κάνει ένας ταξιτζής από την Πάτρα, ο οποίος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Deal του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο και να φύγει πλουσιότερος κατά 60.000 ευρώ.

Ο Αργύρης, που εργάζεται ως οδηγός ταξί στην αχαϊκή πρωτεύουσα κατάφερε να κρατήσει μέχρι το ενδιαφέρον του παιχνιδιού στα ύψη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, βοηθώντας με τον τρόπο του το κανάλι να δει μεγάλη αύξηση στα νούμερά του, καθώς τα λεπτά της αγωνίας η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και στο 25% στο γενικό σύνολο.

Ο αποφασισμένος παίκτης δεν δίστασε να πει «όχι» στην πρόταση των 13.000 ευρώ του τραπεζίτη, ενώ απέμεναν μόνο τρία κουτιά για να ανοιχτούν, με την συνέχεια να είναι ακόμα πιο συναρπαστική.

Το επόμενο κουτί έκρυβε από κάτω τις 3.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μείνουν ακόμα δύο ενώ η πρόταση του τραπεζίτη ανέβηκε στις 25.000 ευρώ, με σύσσωμο το κοινό και τους συμπαίκτες να τον προτρέπουν να σταματήσει.

Όμως, ο Πατρινός είχε ρέντα, αρνήθηκε την προσφορά και τα υπόλοιπα είναι ιστορία, ενώ στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού εκτυλίχθηκαν σκηνές από γήπεδο ποδοσφαίρου, με συνθήματα, ζητωκραυγές και ξέφρενους πανηγυρισμούς.